TUTOn pohjoisen kiertue jatkuu lauantaina apaattista Hokkia vastaan

MESTIS / Ennakko
Hokki-veskari Tuukka Smuran alkukausi on sujunut mollivoittoisesti.
Kuva © Sami Kemppainen
Kajaanin lauantai-illassa kohtaa Hokki ja TUTO. Isäntäjoukkue hävisi perjantaina JYP-Akatemialle Jyväskylässä 4-1, mutta turkulaisjoukkue saapuu Rovaniemeltä 1-2-voitto taskussaan.

Alkukauden tahmeudet täytyy karistaa

Hokin heikosti alkanut kausi sai perjantai-iltana jatkoa Jyväskylässä, kun hurrikaaniryhmä kaatoi linnapaidat 4-1-lukemin. Yhtenä mestarisuosikkina kauteen lähtenyt kajaanilaisjoukkueen täytyy alkaa parantamaan peliä, mikäli se mielii keväällä taistella Mestis-mestaruudesta. 

Tuukka Smura on pelannut odotuksiin nähden heikohkosti, sillä mies aikoo suunnata tämän kauden jälkeen Liigaan tai ulkomaille. Ei tokikaan Smuran piikkiin Hokin heikkoa menestystä voi laittaa, mutta kyllä Kajaanissa odotetaan voittoja, jopa mestaruutta.

— Huomenna verkkariverryttelyn merkitys on iso, että saadaan koneet hereille heti aamusta ja oltasiin valmiina pelaamaan kello 17. Jos pelin osalta tahdotaan jotain muuttaa niin keskustelu ja fläppitaululle piirtäminen on ainoat välineet siihen, Hokin päävalmentaja Jari Laukkanen kommentoi JYP-Akatemia-pelin jälkeen tulevaa koitosta seuran verkkosivuilla.

TUTOn ailahteleva alkukausi alkaa tasaantua

Vierasjoukkueen alkukausi on ollut kajaanilaisjoukkueen tavoin hieman ailahteleva. Kuitenkin viikko sitten perjantaina Espoo United kaatui vieraissa lukemin 3-4 ylivoima- ja alivoimamaaleilla, jonka jälkeen turkulaiset ovat kärsineet yhden tappion SaPKolle. Keskiviikkona LeKi kaatui puhtaasti 3-0, joten vierasjoukkueen peli alkaa tasaantua pikkuhiljaa.

TUTOn täytyy parantaa myös pelaamista vastustajan maalin edessä, sillä viimeistely on ontunut alkukauden aikana. Nuori TPS-laina, Karolus Kaarlehto, on pelannut turkulaisten maalilla hyvin, ja on joukkueen yksi yllättäjistä. Mielenkiintoista nähdä, että pelaako Kaarlehto vieraiden maalilla vai aloittaako Rovaniemellä luukulla istunut Kristian Järvinen Kajaanissa.

Seuraa Heitä

Riku Korhonen #23 |

Hyökkääjä

Korhonen iski perjantaina JYP-Akatemiaa vastaan Mestis-uransa ensimmäisen täysosuman. Kajaanilaiset tarvitsevat pelaajia, jotka ottavat joukkueen reppuselkään. Onko 20-vuotiaasta hyökkääjästä voiton takaajaksi?

Tuukka Pulliainen #8 |

Keskushyökkääjä

TUTO-hyökkääjä iski perjantaina Rovaniemellä tehot 1+1, joten mies alkaa olla lähellä omaa tasoaan. Pulliainen on tärkeä pelaaja turkulaisille, joten hyvä, että mies on kunnossa.

» Lähetä palautetta toimitukselle