Kuntopuntarin ääripäät kohtaavat

MESTIS / Ennakko
Hintz kantaa LeKin kultakypärää. Pisteitä on siis lupa odottaa.
Kuva © Timo Savela
Taistelu sekä karsinta- että pudotuspeliviivan tuntumassa käy kuumana ja lauantaina mittaa toisistaan ottavat joukkueet, jotka taistelevat kumpainenkin omalla viivallaan.

LeKi kuntopuntarin pohjalla

Lauantaina isäntäjoukkueena pelaava LeKi on voittanut tämän kalenterivuoden puolella vain kaksi ottelua, joista toisenkin vasta voittomaalikilpailussa. Lisäksi mukaan on tarttunut irtopisteitä muutamasta ottelusta. 

LeKi on kahdessa viimeisimmässä kotiottelussaan esiintynyt varsin miehekkäästi, ottaen huomioon, että vastassa ovat olleet sarjan ylivoimainen joukkue Jukurit sekä aina vaarallinen TUTO. Vierassaldo on sen sijaan murheellisempi.

Joukkue saa luotua pelistä toiseen voittoon tarvittavat tilanteet, mutta pelaajilla tuntuu tällä hetkellä olevan äärimmäinen kipsi päällä maalinteon suhteen. Mikäli tämä kipsi aukeaa, on LeKillä mahdollisuus taistella voitosta minä iltana tahansa.

KeuPa on tällä hetkellä Suomen kuumin kiekkojoukkue

Jos LeKi oli voittanut tämän vuoden puolella kaksi ottelua, pätee sama luku myös KeuPaan - tosin huomattavasti positiivisemmassa valossa. Keuruun ylpeys on nimittäin jäänyt tyystin pisteittä vain kahdessa sarjaottelussa tammi- ja helmikuun aikana. Päävalmentaja Ville Nieminen näyttääkin löytäneen oikeanlaiset käärmekeitokset Mestis-kaukaloiden dominointiin.

KeuPan voittovire hakee vertaistaan koko Suomen kiekkokartalla. Tokkopa on muissakaan sarjoissa nähtävillä yhtä vakuuttavia otteita.

KeuPa on paitsi tehnyt läjäpäin maaleja, on se myös päästänyt niitä äärimmäisen vähän. Antti Karjalainen on tällä hetkellä sanalla sanoen maaginen maalivahti. Hän saattaakin olla lauantai-illan avainhahmoja, mikäli tolppien väliin asettuu. LeKiä on pystytty horjuttamaan nimenomaan vahvalla maalivahtipelillä.

Kotitaika on pitänyt keskinäisissä otteluissa

LeKi ja KeuPa ovat kohdanneet tällä kaudella kolmesti. Kaksi otteluista on mitelty Keuruulla ja yksi Lempäälässä. Jokaisella kerralla runsaamman pistesaaliin kanssa kaukalosta on poistunut kotijoukkue. Kerran ratkaisu on haettu jatkoajalta. 

Joukkueiden keskinäiset ottelut ovat olleet erittäin tasaisia, sillä yksikään kamppailu ei ole päättynyt yli kahden maalin erolla. Tasaväkistä ja jännittävää iltaa on lupa odottaa siis lauantainakin.

Mikäli taikausko valtaa mielen, on LeKi vahvoilla ottelun voittajaksi, mutta tietäen keuruulaispoppoon hurjan voittokulun, kääntyy asetelma jälleen uudenlaiseksi.

Seuraa Heitä

Sami Kaislehto # |

Hyökkääjä

Kovaa taklaava hyökkääjä on tehnyt väkevän sisääntulon Mestikseen ja LeKiin. Osuuko tolppien väliin ja paukkuvakto laidat lauantaina?

Eetu Koivistoinen #31 |

Keskushyökkääjä

Hyvässä pistevireessä oleva Koivistoinen on viime peleissä ollut KeuPan tehokkaimpia pelaajia. Tekeekö pahojaan myös Lempäälässä?

» Lähetä palautetta toimitukselle