Jukurit voittoputkessa − Kestääkö Peliittojen puolustus tälläkään kertaa?

MESTIS / Ennakko
Oula Palve käy ottelun jälkeen kiittämässä Norjaa.
Kuva © Emil Hansson Emil.Hansson@jatkoaika.com
Jukurit ja Peliitat kohtaavat toisensa toistaiseksi viimeisen kerran, kun joukkueet ottavat yhteen Kalevankankaan jäähallissa.

Jatkuuko Jukureiden maalitehtailu?

Vahvavireinen Jukurit on kymmenen ottelun voittoputkessa. Hyvin vähän maaleja viime aikoina omiinsa päästänyt Jukurit on myös kunnostautunut maalinteossa. Joukkue viimeistelikin perjantaina jopa kuusi maalia kajaanilaisten verkkoon.

Parhaimpina pelaajina ovat esiintyneet Oula Palve ja Roope Ranta, jotka ovat tehneet roimasti pisteitä.

Heinolalaisten ongelmana maalinteko

Peliitat on kärsinyt pitkin vuotta maalinteko-ongelmasta. Vaikka heinolalaiset pystyivätkin tekemään kolme maalia TUTOa vastaan perjantaina, on Peliitat kärsinyt maalinteon vaikeudesta. 

Sen sijaan Peliittojen puolustuspelaaminen toimi perjantaina kiitettävästi maalivahti Emil Larmin ollen viimeisenä lukkona maalinsuulla.

Kestääkö Peliittojen puolustus tällä kertaa?

Jukureiden ja Peliittojen aiemmat kolme ottelua ovat olleet suhteellisen yksipuolista näytöstä, sillä otteluiden maaliero on mikkeliläisten hyväksi peräti 19-5.

Pudotuspeliviivan alla yhdeksäntenä oleva Peliitat kuitenkin taistelee tiukasti pudotuspelipaikasta, joten peli voi pysyä yllättävän tiukkana.

Seuraa Heitä

Roope Ranta #21 | TUTO

Laitahyökkääjä

Vikkeläjallkainen Ranta on tehnyt kuluneen kauden aikana jopa 17 maalia. Perjantaina Ranta oli yksi joukkueen ratkaisupelaajia tekemällä kaksi osumaa. Jatkuuko maalitehtailu myös lauantaina?

Emil Larmi #33 | Växjö Lakers

Maalivahti

Larmi on lauantaina paljon vartijana, sillä Jukurit tulee totutusti kovaa kotikaukalossaan. Pystyykö maalivahti kannattelemaan joukkuettaan Jukureita vastaan?

» Lähetä palautetta toimitukselle