Pohjanmaalla pelataan kunniasta

MESTIS / Ennakko
Hymy ei ole ollut herkässä jyväskyläläisleirissä.
Vastakkaiset kurssit kohtaavat keskiviikkona Kokkolassa, kun Hermes saa vieraakseen JYP-Akatemian. Hermes on voittanut viidestä edellisestä ottelustaan neljä, kun taas Akatemia on hävinnyt samalla ajanjaksolla neljästi.

Mahtava kotijoukkue

Hermes on ollut viime aikoina lyömättömässä vireessä kotiyleisönsä edessä. Kokkolalaiset ovat iskeneet viime kierroksilla kotiyleisönsä edessä kyykkyyn muun muassa Jukurit ja Hokin. 

näissä otteluissa tuki ja turva on vähemmän yllättäen ollut Denis Godla, joka koppasi 84 kiekkoa kahdessa ottelussa.

Menetetyt mahdollisuudet

JYP-Akatemia on jo menettänyt mahdollisuutensa pudotuspelipaikkaan, joten nyt pelataan enää putoamiskarsinttojen välttämisestä. Joukkueen ilme on parantunut viime kierroksilla, mutta sinnikäs taistelu ei ole riittänyt säännöllisiin voittoihin. 

Suuri asia Akatemian leirissä on ollut se, että mailaa ei ole puristettu enää niin paljoa. Tämän seurauksena myös ykkössektorin paikkoja on alkanut syntyä enemmän. Tämä lupaa hyvää ajatellen putoamiskarsintojen välttämistä.

Pudotuspelilukemien aika?

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella viidesti. Hermes on napannut näistä otteluista pisteet edukseen 10–5. Jyväskyläläiset eivät ole onnistuneet kaatamaan Hermestä vielä "Godlan aikakaudella". Tuon kirouksen murtaminen tasoittaisi otteluvoitot lukemiin 3–3.

Seuraa Heitä

Robert Rooba #88 |

Laitahyökkääjä

Kesken kauden Hermeksen riveihin siirtynyt hyökkääjä on alkanut löytää maalijyvänsä. Erinomainen vahvistus kevättä ajatellen.

Henri Niemi #16 |

Hyökkääjä

Diskoksesta Akatemiaan siirtynyt Niemi on ollut pirteä ensimmäisissä otteluissaan. On onnistunut löytämään itsensä lukuisista tekopaikoista, mutta ruuti on ollut kosteaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle