Sammuttaako Godla KeuPan tehoketjun liekin?

MESTIS / Ennakko
Godlaa on viime peleissä testattu urakalla.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
Keuruun perjantai-illassa pisteistä kamppailevat KeuPa ja Hermes. Molemmat ryhmät ovat olleet viime aikoina kovassa vireessä ja pisteitä tarvitaan tiiviin keskikastin jakaessa pudotuspelipaikkoja.

Godla paljon vartijana

Hermes on tällä hetkellä neljän ottelun voittoputkessa ja yksi voittojen takuumiehistä on ollut nuori slovakkivahti Denis Godla. Hän on pysäyttänyt noissa neljässä otteluissa 122 kiekkoa eli keskimäärin hieman yli 30 laukausta ottelua kohden ja torjuntaprosentiksi on muodostunut 97,6.

Osuuko KeuPan tehotrio jälleen?

KeuPan syömähampaaksi on muodostunut ketju, jossa laidoilla pelaavat Emppu Pulliainen ja Pasi Kouvalainen. Sentterin paikalla ovat vaihdelleet Eetu Koivistoinen ja Jesse Pelamo, mutta tulosta on tullut kummankin kanssa.

Varsinkin laitahyökkääjä Kouvalaisen vire on ollut erittäin vahvaa, sillä hyökkääjä seitsemän ottelun pisteputkessa ja viimeiset kymmenen ottelua ovat tuottaneet tehot 2+10. Kuuma ketju tulee varmasti tarjoamaan kokkolalaispuolustukselle ja maalivahti Godlalle hikisen iltapuhteen.

Marssissa on ollut keuruulainen tahti

Kaksikko on kohdannut kuluvalla kaudella neljä kertaa ja KeuPa on vienyt voiton kotiin kolmesti. Joukkueiden edellinen kohtaaminen tammikuussa päättyi Hermeksen kotivoittoon 5-4-numeroin, mutta KeuPa on kotikaukalossaan ollut vahva vieden siellä kaksi kohtaamista nimiinsä.

Seuraa Heitä

Pasi Kouvalainen #26 |

Hyökkääjä

Hyvään tehovireeseen päässyt laitahyökkääjä saa paljon vastuuta joukkueessa ja tulee varmasti tuottamaan harmaita hiuksia kokkolalaispuolustukselle.

Ossi Ikonen #37 | HPK

Puolustaja

Kiekollisesti taitava puolustaja näytti osaamistaan keskiviikkona ja takoi tehot 2+2. Jatkuuko tehoilu KeuPaa vastaan?

» Lähetä palautetta toimitukselle