KeuPa hakee isompaa vaihdetta kolhitun pässilauman kustannuksella

MESTIS / Ennakko
Ville Niemisen joukoille ei liikene hengähdystaukoa.
Neljäntenä oleva SaPKo pyrkii kasvojenpesun kautta takaisin tutuille raiteille taistelussa paremmista asetelmista. Viimeistä pudotuspelipaikkaa hallussaan pitävä KeuPa puolestaan taistelee asemastaan vielä kynsin hampain.

Kahden murskavoiton välissä poikkeus

SaPKo on kuluvalla kaudella voittanut KeuPan kahdesti, lukemin 4-0 ja 6-2. Keuruulaiset puristivat puolestaan lokakuisesta jatkoajalle venyneestä kotiottelustaan 3-2-voiton.

Pudotuspelipaikassa kiinni oleva KeuPa on ajoittain kyennyt saamaan pässilauman paniikkiin, mutta aseita täyteen pistepottiin joukkue ei ole vielä keksinyt.

Nopea paluu voittojen tielle?

Ennen viime lauantaista murskatappiotaan SaPKo liiteli viiden ottelun voittoputkessa. Keskiviikkona Joonas Toivasen loukkaantumisesta ja muutaman lainapelaajan menetyksestä kärsivä pässilauma halajaa takaisin voittojen tielle sarjan kolmanen tilan ollessa vielä tavoitettavissa.

SaPKo kohtaa seuraavassa viidessä ottelussaan KeuPan lisäksi Kiekko-Vantaan, Peliitat, LeKin ja JYP-Akatemian. Ennakkosuosikin asemassa olevien savonlinnalaisten kannalta ottelut muodostuvat tärkeäksi pisteiden osalta, sillä joukkue kohtaa runkosarjan loppusuoralla kilpakumppaninsa Jokipoikien ohella sekä Jukurit että Hokin.

KeuPa kiihtyy kevättä kohti

Keuruulaiset nappasivat tammikuun viimeisestä ottelustaan JYP-Akatemiaa vastaan 2-1-voiton kovan päivätyön päätteeksi. KeuPa onkin profiloitunut vahvaksi kevään joukkueeksi, ja valmennusjohto Ville Niemisen johdolla on saanut muovattua sapluunsa iskukykyiseksi.

Joukkue paineistaa ja tukkii keskialuetta hyvällä sekoituksella. Etenkin muita pienemmässä kotikaukalossa se on osoittautunut eduksi, mutta vieraskentillä saman soveltaminen on lähtökohtaisesti ollut hankalampaa.

Seuraa Heitä

Antti Leskinen #32 |

Maalivahti

Keskiviikkona torjuntavastuun saanee kuluvalla kaudella kaikki KeuPa-ottelut pelannut Leskinen. Torjuuko savonlinnalainen voiton tasapainoisen iltapuhteen jälkeen?

Jani Ollitervo #88 |

Puolustaja

Ollitervo on noussut joukkueensa alakerran suunnannäyttäjäksi etenkin hyökkäyssuuntaan. Puolustaja oli myös vahvasti esillä lauantaisessa JYP-Akatemia-voitossa.

» Lähetä palautetta toimitukselle