Hurjan Hintzin johdolla Akatemian kimppuun

MESTIS / Ennakko
Juha Juujärven suojattien kausi on ollut vaikea.
Kuva © Timo Savela
JYP-Akatemia saa perjantaina vieraita Lempäälästä. Ottelusta on vaikeaa odottaa suurta maalinteon juhlaa.

Totuudenmukainen vanha sanonta?

JYP-Akatemia jatkaa edelleen vanhan ongelman parissa; maalinteko tökkii. Viime aikoina paikkoja on alkanut tulla parempaan tahtiin, mutta tehokkuus näissä on puuttunut. Vanhan sanonnan mukaan aihetta huoleen ei ole, kunhan paikkoja tulee. Tätä myyttiä jyväskyläläiset pyrkivät murtamaan.

"Ei kai taas"

Myös LeKin tehokkuus on yskähdellyt. Sitäkin tärkeää lempääläisten pelissä on luotto omaan pakettiin, mikä on hieman rakoillut viime kierrosten aikana. Akatemia pyrkinee karkaamaan nopeasti johtoasemaan, minkä onnistuminen tai epäonnistuminen antanee selkeät suuntaviivat ottelun kululle.

Ei kahta ilman kolmatta

LeKi on ollut kauden kohtaamisissa murskaava joukkue, sillä saukkopaidat ovat poimineet täydet kuusi pistettä maalierolla 10−2. Erityisesti LeKin terävät vastahyökkäykset ovat olleet suurta myrkkyä hurrikaaniryhmälle.

Seuraa Heitä

Miiko Hintz #15 |

Laitahyökkääjä

Tehokas hyökkääjä on ollut Akatemian tuhoajana tällä kaudella. Merkkauttanut tehot 3+0 kahdessa keskinäisessä ottelussa.

Arttu Likola #31 |

Hyökkääjä

Väläytteli tehokkuuttaan viime viikonloppuna Kiekko-Vantaata vastaan. Yksi pelaaja, jonka täytyy nousta esiin Akatemian vakiokasvoista.

» Lähetä palautetta toimitukselle