Koituuko TPS-lainasta TUTOlle jälleen ylitsepääsemätön este?

MESTIS / Ennakko
Jasper Lindsten törmäsi viime kerralla SaPKo-muuriin.
Kuva © Antti Varonen
SaPKo ja TUTO kohtaavat runkosarjan merkeissä viimeistä kertaa Talvisalossa. Pässipaidat ovat muodostuneet turkulaisille todelliseksi koetinkiveksi, sillä kaikissa kolmessa edellisessä kohtaamisessa SaPKo on vienyt pidemmän korren.

SaPKo toistaiseksi TUTOlle voittamaton

SaPKon ja TUTOn kolme kauden aiempaa kohtaamista ovat olleet pienten marginaalien otteluja, sillä jokainen ottelu on päättynyt vain yhden maalin erolla. Pässipaidat ovat kuitenkin vieneet otteluista täydet yhdeksän pistettä.

Viime kerralla Talvisalossa SaPKo nollasi Oskari Setäsen johdolla TUTOn 1-0. Keskiviikkona turkulaiset saanevat vastaansa kaksi peräkkäistä nollapeliä pelanneen Aleksandar Georgijevin.

Jatkuuko viime viikon hurja vire?

SaPKo voitti viime viikolla JYP-Akatemian, Peliitat ja RoKin hurjalla maalierolla 14-1. Joukkue oli hetkittäin jopa vastaanottavana osapuolena, mutta onnistui järjestelmällisesti selviämään kiperistä tilanteita takaiskuitta.

Savonlinnalaisten hurjan vireen takana ehjän puolustuspelin lisäksi on ollut äärimmäisen laajalla rintamalla onnistunut hyökkäysosasto Janne Kumpulaisen ja Rasmus Hämäläisen johdolla.

Kolmas vieraspelireissu toden sanoo?

TUTO matkustaa keskiviikkona Savonlinnaan ja samalla kolmannelle peräkkäiselle vieraspelireissulleen. Viime viikonlopun kohtaamiset Jokipoikia ja Hokkia vastaan kartuttivat turkulaisjoukkueen pistesaldoa vain yhdellä pisteellä.

Lähes koko kauden kokoonpanonsa kanssa taistelleella TUTOlla lieneekin itseluottamus kortilla sekä pitkien matkojen syömä pirteys kateissa. Taistelu sarjan viidennestä sijasta käy kuitenkin kuumana, ja siihen junaan haluavat turkulaisetkin.

Seuraa Heitä

Samu Markkula #28 |

Laitahyökkääjä

Markkula oli viime viikolla joukkueensa näkyvimpiä hahmoja myös tuloksellisesti. Jatkuuko kahden ottelun maalivire?

Rasmus Kulmala #87 |

Laitahyökkääjä

Kulmala liekehti viime viikonloppuna aloituspisteellä, sillä hyökkääjä kaapi viidestäkymmenestä aloituksesta peräti 42 voittoa. Onko mies keskiviikkona ratkaisun avain?

» Lähetä palautetta toimitukselle