Peliitat huippuvahvistuksen kanssa Lempäälään

MESTIS / Ennakko
Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa tuomaritoiminta herätti kummastusta vieraiden valmennuksessa. Selvitäänkö keskiviikkona ilman torikokouksia?
Kuva © Miikka Jääskeläinen - http://mjfoto.fi
Keskiviikkona Lempäälässä jatketaan tiukkaa taistelua tärkeistä pisteistä, kun LeKi ja Peliitat iskevät viidennen kerran yhteen tällä kaudella.

Kotijoukkueella meneillään vaikea vaihe

LeKin edelliset viisi ottelua ovat kaikki päättyneet saukkopaitojen tappioon. Näissä viidessä ottelussa LeKin verkkoon on paukutettu jopa 21 maalia, joten varmaa on, että kotijoukkueen pääkäskijä Juha Juujärvi on painottanut omalle joukkueelleen puolustuspelin tiiviyttä keskiviikon koitosta silmällä pitäen.

Peliitat ovat raapineet edellisistä viidestä ottelustaan kaksi voittoa ja kärsineet kolme tappiota. Viime lauantaina heinolalaiset kävivät ryöstöretkellä Turun Kupittaalla ja veivät täydet kolme pistettä mukaansa 4-2 lukemin. Keskiviikon otteluun Peliitat saavat mukaansa kovan luokan vahvistuksen, kun Ville Järveläinen liittyi joukkueen vahvuuteen meneillään olevan viikon ajaksi.

Peliitat hallinneet kauden aikaisempia keskinäisiä kohtaamisia

Joukkueet ovat kohdanneet tämän kauden aikana jo neljästi, joista kolmesti voittajana on poistunut keskiviikkona vierasjoukkueena esiintyvä Peliitat. Pisteet keskinäisistä ovat jakautuneet Peliittojen hyväksi 9-3.

Mielenkiintoisena tilastofaktana mainittakoon se, että molemmat Lempäälässä pelatut ottelut ovat päättyneet 60 pelatun minuutin jälkeen vierasjoukkue Peliittojen voittoon. Jatkaako Peliitat murhaavaa vierasputkeaan Lempäälässä vai onnistuuko LeKi keskiviikkona ottamaan ensimmäisen päänahkansa Peliittoja vastaan kotikaukalossaan?

Heikko kotijoukkue vastaan vahva vierasjoukkue

LeKin kotiotteluiden tilastot eivät lempääläläisiä imartele, 16 pelatusta ottelusta pisteitä on kertynyt ainoastaan 14. Muutamissa otteluissa joukkue on ollut kaukalossa melkein suvereeni vastustajaan nähden, mutta seuraavassa ottelussa hyvää esitystä on saattanut seurata totaalinen mahalasku.

Peliitat ovat sen sijaan napsineet vierasotteluista melkein yhtä paljon pisteitä kuin kotiotteluistaan. Pelillisesti otteet ovat olleet vieraskaukalossa paikoitellen jopa selkeästi vahvempia kuin kotikaukalossa. Peliitat saattavat saavat illan otteluun vahvistuksia myös emoseura Pelicansin riveistä, mikä saattaa vaikuttaa joukkueiden voimasuhteisiin merkittävästi.

 

Seuraa Heitä

Miiko Hintz #15 |

Laitahyökkääjä

On noussut kuin varkain LeKin sisäisessä pistepörssissä sijalle kaksi. MM-kultamitalisti Roope Hintzin isoveli on muodostanut viime pelissä toimivan kolmikon Aleksi Luhtalammen ja Santeri Vuodin kanssa.

Ville Järveläinen #19 |

Laitahyökkääjä

Pienikokoiselta hyökkääjältä odotettiin tällä kaudella läpimurtoa Liigassa. Alku näytti lupaavalta, mutta 24:n otteluun syntyneet kuusi pistettä eivät ole sitä, mitä Järveläiseltä Lappeenrannassa odotettiin. Löytääkö uuden nosteen Heinolasta?

» Lähetä palautetta toimitukselle