Murtautuuko saukko linnan portista sisään?

MESTIS / Ennakko
Holappa kuului viime kamppailussa päävalmentajan kehumaan ketjuun.
Kuva © Mikko Pylkkö mikko.pylkko@jatkoaika.com
Ailahtelevasti viime aikoina esiintynyt LeKi saa kovimman mahdollisen vieraan, kun sarjakärki Hokki tulee Lempäälään.

Ykkössentterinsä Henri Tuomisen Ilvekseen lainalle menettänyt LeKi tarpoo tällä hetkellä neljän ottelun tappioputkessa. Viimeisin tappio tuli keskiviikkona Jukureita vastaan Mikkelissä. LeKin kova viikko täydentyy lauantaisella Hokki-kamppailulla. Päävalmentaja Juha Juujärvellä on selvät sävelet illan koitokseen.

− Täytyy pystyä jalostamaan hyvä alku hyväksi kokonaisuudeksi. Lisäksi toivomme, että Mikkelissä hyvin pelannut nelosketjumme jatkaa samaa rataa.

Jos LeKi on pelannut otteluiden alut hyvin, on Hokki pelannut ne kehnosti. Kaksi edellistä ottelua ovat hyvä osoitus tästä. Edellisessä ottelussaan perjantaina Hokki päästi TUTOa vastaan kaksi maalia ensimmäisen viiden peliminuutin aikana.

Hokki on niin ikään kolmen ottelun tappioluisussa. Se kuitenkin saa sairastuvalta viikonlopun otteluihinsa mieluisan palaajan, kun Niklas Näppi hyppää takaisin askiin. Lisäksi Mikael Seppälä palaa tositoimiin. Sen sijaan Ville Vittaniemi siirtyy loukkaantuneiden listalle, kertoo seura verkkosivuillaan.

LeKi ei ole onnistunut viime kauden tapaan löytämään itselleen tasaisen varmaa ykköstorjujaa, vaan Dominik Hrachovina ja Nico Viksten ovat kilpailleet vastuusta tolppien välissä vaihtelevalla menestyksellä. Viksten on lempääläläisten maalilla lauantaina. 

Vastuunkantajia kaivataan kummassakin leirissä

− Menetämme Tappara-avut lauantailta. Se on meille iso kolaus. Kuitenkin Otto Rauhala ja Atte Mäkinen vastasivat maaleistamme viime pelissä, puntaroi Juujärvi. Lisäksi, kun Tuominen on Liiga-ympyröissä, tarvitsee saukkopaitainen ryhmä uusia tasonnostajia. Sellaisia voisivat olla esimerkiksi Juujärven esiin nostamat nelosketjun Valtteri Järviluoma ja Sami Holappa. Vikkelät laitahyökkääjät eivät kaihda kulmavääntöjä. 

Hokilla on sen sijaan ollut vahvaa yhteistyötä Liigan menestysseura Kärppien kanssa. Viimeisimpänä värväyksenä Ouluun matkasi tehohyökkääjä Miska Humaloja, jonka jättämään aukkoon päävalmetaja Jari Laukkanen yrittää löytää sopivaa pelimiestä.

Lisäksi Hokki-maalivahdeista Antti Lehtonen jatkaa oululaisten mukana, joten Tuukka Smura saanee vastuuta tolppien välissä.

Mikäli LeKi onnistuu pelaamaan parasta peliään, on sillä mahdollisuus haastaa Hokki kotiyleisönsä edessä.

Seuraa Heitä

Sami Holappa #10 | Kalix

Laitahyökkääjä

Juujärvi kehui Jukurit-ottelun jälkimainingeissa nelosketjun esitystä, johon Holappakin kuului. Energinen laituri on kykeneväinen myös tuloksentekoon. Sihahtaako verkko sarjakärjen kustannuksella?

Niklas Näppi #13 |

Laitahyökkääjä

Näppi palasi loukkaantumisen jälkeen kaukaloon perjantaina Turussa ja onnistui heti iskemään joukkueensa ainoan osuman. Jatkuuko maalien tehtailu Lempäälän kanavan kupeessa?

» Lähetä palautetta toimitukselle