LeKi reissaa tällä kertaa Kokkolaan

MESTIS / Ennakko
Onko tänään Godlan torjuntavuoro Hermeksen maalin suulla?
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
Kovaan vireeseen yltynyt Kokkolan Hermes saa tänään vieraita Lempäälästä, kun LeKi saapuu mittaamaan sarjanousijan keskiviikkovireen.

Kotijoukkue Hermes on alkuvaikeuksien jälkeen saanut koko ajan paremmin ja paremmin kiinni pelistään. Edellisestä viidestä ottelusta tilille on kertynyt peräti neljä voittoa, kirkkaimpana näistä viime perjantainen päänahka sarjakärki Hokista.

Hermeksen ylivoimaisesti tehokkain kolmikko on alkukaudesta ollut Janne Kivilahti - Jesse Juntheikki - Teemu Huttu. Liigalainojen poistuessa kokoonpanosta tämä ketju pistettiin yhteen ja heti Hokki –ottelussa he merkkauttivat komeat yhteistehot 3+3.

LeKin alkukausi on sen sijaan ollut vuoristoratamaista. Joukkueella on allaan komea 1-4 vierasvoitto K-Vantaasta, mutta kahta peräkkäistä voittoa ei LeKi ole tämän kauden aikana vielä onnistunut ottamaan.

Kokoonpanonsa kanssa tuskailleesta LeKi-leiristä edukseen on viime peleissä esiintynyt erityisesti joukkueen ykkössentteri Henri Tuominen sekä kaksikko Antti Kangasniemi - Ville Meskanen.

Hermeksen kokoonpanossa liikehdintää

Kotijoukkue Hermeksen meno ei ole osoittanut hiipumisen merkkejä, vaikka viime viikon alkupuolella Ville Rajala, Tommi Tikka sekä Felix Westermarck kutsuttiin Vaasan Sportin mukaan.

Kotijoukkueen maalin suulta löytyy mielenkiintoiset nimet. Slovakialainen Denis Godla on päässyt pelaamaan kaksi ottelua ja hoitanut tonttinsa mainiosti. Joonas Kuuselan alkukausi ei tilastojen valossa ole sen sijaan sujunut aivan toivotulla tavalla.

Voitokkaassa Hokki -ottelussa maalin suulla torjui Kuusela, joten LeKiä vastaan maalin suulle luistelee todennäköisesti Godla.

SaiPan A-junioreista hankittu Joona Jääskeläinen tekee tänään debyyttinsä Hermes-paidassa.

LeKillä vaihtuvuutta riittää

Vierasjoukkue LeKi on taistellut koko alkukauden loukkaantumisten kanssa. Kokoonpanoja ovat muokanneet myös useiden liigalainojen liikuttelut LeKin ja liigaseurojen välillä.

Viimeisimpänä siirtona Tappara kutsui ottelu ottelulta parantaneen Dominik Hrachovinan mukaansa Mika Norosen saatua potkut.

Myös Henri Kiviaho oli eilen Ilveksen mukana Turussa, joten on mielenkiintoista nähdä, olisiko tänään Ville Niemisen ensimmäinen torjuntavuoro.

Myös Juuso Rämö ja Aleksi Mäkelä ovat viime aikoina olleet loukkaantumisista kärsivän Ilveksen mukana. Todennäköistä kuitenkin on, että keskushyökkääjä Rämö on mukana LeKin kokoonpanossa illan kamppailussa.

Seuraa Heitä

Teemu Huttu #9 |

Keskushyökkääjä

Iski voitokkaassa Hokki -ottelussa kaksi maalia. Kerännyt tehoja melkein piste per peli -tahdilla. Jatkuuko vire LeKiä vastaan?

Henri Tuominen #12 | KOOVEE

Keskushyökkääjä

Vaikean alkukauden jälkeen ottanut joukkueen reppuselkäänsä. Viime pelissä iski K-Vantaan verkkoon kolme osumaa. Tehotilasto upeasti 11 maalia plussan puolella.

» Lähetä palautetta toimitukselle