Pelicansin jäähykuningas ja HPK:n uusi tehonyrkki esillä Hämeenlinnassa

LIIGA / Ennakko
Kuva © Timo Savela
Pudotuspelipaikkaa jahtaava HPK ja yhdeksäntenä majaileva Pelicans kohtaavat Hämeenlinnassa. Kotiyleisö saa nähtäväkseen Kerhon tuoreen tehonyrkin sekä pelikieltoja raapineen Pelicansin Ben Bloodin.

Kotijoukkue HPK otti torstaina tärkeät kolme pistettä mukaansa Vaasasta. Jumbopaikan jättänyt HPK esittelee lauantaina kotiyleisölleen uuden tehonyrkkinsä Sakari Manninen - Otto Paajanen - Eero Somervuori, josta ensin mainittu iski torstaina kaksi maalia.

Manninen lähestyy jo 30 pisteen tehorajaa HPK:n pisteykkösenä (27 pistettä). Vojtech Polakilla ja Paajasella on koossa 25 pistettä.

HPK:lle kyseessä on toinen kotiottelu Olli Salon alaisuudessa. Neljästä pelistä valmentajanvaihdoksen jälkeen on kertynyt viisi pistettä, ja eroa pudotuspelipaikkaan on kymmenen pistettä. Antti Miettinen teki paluun kokoonpanoon Sportia vastaan kakkosketjun keskellä.

Ylilyöntejä vai onnistumisia?

Pelicans saa ottelussa mukaansa taas Ben Bloodin, joka vapautuu viiden ottelun pelikiellosta. Blood on istunut tällä kaudella perätin 14 ottelua yhteensä.

− Tulen olemaan erittäin, erittäin, erittäin, erittäin varovainen. Olen muuttunut pelaaja ja uskon, että kaikella on syynsä. Tämä auttaa minua kehittymään pelin eri osa-alueilla. Olen viisas ja aikaansaava puolustaja tähän liigaan. Tämä auttaa minua ymmärtämään, missä raja kulkee, kommentoi Blood Etelä-Suomen Sanomien haastattelussa.

Samu Perhonen jatkaa HPK:n maalilla. Pelicansin maalilla vuoron saa puolestaan Niko Hovinen.

 

Seuraa Heitä

Waltteri Hopponen #17 |

Hyökkääjä

Hopponen on nostanut profiiliaan ja peliaikaansa kevätkaudella. Valmennusjohto on vastannut romuluisen pelaajan onnistumisiin antamalla mukavasti vastuuta.

Ben Blood #7 | Pelicans

Puolustaja

Kentän varmasti seuratuin pelaaja. Ärsyttääkö HPK tahallaan Bloodia?

» Lähetä palautetta toimitukselle