HPK ei maaleilla mässäile, varsinkaan Bluesia vastaan

LIIGA / Ennakko
Eetu-Ville Arkiomaa on löytänyt hyvän pelivireen Espoossa.
Sarjataulukon häntäpäässä majailevat Blues ja HPK ottavat toisistaan mittaa Hämeenlinnassa. Kummankin joukkueen otteita on leimannut tehottomuus.

Blues saapuu Hämeenlinnaan neljän ottelun tappioputki niskassaan. Kaksi viimeisintä ottelua päättyivät kirveleviin maalin tappioihin HIFK:ta vastaan.

HPK:lla on edellisistä otteluista plakkarissa niukkoja voittoja ja tappioita. Kotiottelussa tuli jatkoajalla tappio KooKoota vastaan, mutta seuraavana päivänä Tampereella kaatui Tappara. SaiPaa vastaan pelatuissa kahdessa ottelussa pistesaldo kasvoi kahdella.

Joukkueet kohtasivat edellisen kerran pari viikkoa sitten Espoossa. Tuolloin HPK onnistui nappaamaan kauden ensimmäisen voittonsa Bluesista maalein 2-1.

Syveneekö maalinteon tuska?

Kumpikin joukkue on tuskaillut maalinteon kanssa. Blues on vähiten Liigassa maaleja tehnyt joukkue, eikä HPK:n saldokaan ole kuin niukasti parempi.

Kymmenen edellisen ottelun kuntopuntarissa Blues on sarjan hännillä, kun taas HPK:n tahti on ollut huomattavasti parempi. Kummankin ero pudotuspeliviivan yläpuolella olevaan KooKoo:hon on yhdeksän pistettä.

Kauden aiemmat kohtaamiset Blues on toistaiseksi vienyt nimiinsä voitoin 2-1. HPK on saanut noissa otteluissa aikaiseksi ainoastaan kolme maalia.

Seuraa Heitä

Eetu-Ville Arkiomaa #24 |

Hyökkääjä

Ei saanut HPK:ssa alkukaudesta riittävästi vastuuta. Siirtyi Espooseen vaihdossa Eero Somervuoreen. Nyt paikka ykkösketjussa ja Bluesin paidassa kasassa tehopisteet 4+3.

Eero Somervuori #8 |

Laitahyökkääjä

Peli ei kulkenut Espoossa syksyllä. Siirtyi takaisin Hämeenlinnaan vaihdossa Eetu-Ville Arkiomaahan. Nyt paikka ykkösketjussa ja HPK:n paidassa kasassa tehopisteet 2+5.

» Lähetä palautetta toimitukselle