Ilveksellä kova revanssin paikka

LIIGA / Ennakko
Perjantaina Ilves jäi nollille, syntyykö lauantaina maaleja?
Kuva © Jarno Hietanen
Ilves ja Tappara kohtaavat toistamiseen vuorokauden sisään. Tappara oli ylivoimainen perjantaina, joten Ilveksellä on pelissään paljon parannettavaa.

Ilves ja Tappara kohtaavat viidennen kerran kuluvalla kaudella. Tappara on voittanut otteluista kolme ja Ilves yhden.

Edelliset ottelut

Ilves on hävinnyt tammikuun kuudesta ottelustaan viisi ja tehnyt näissä peleissä vain viisi maalia. Lisäksi alla on murskatappio Tapparalle, joka on voittanut edellisistä kuudesta ottelustaan neljä. Ilves-voittoa kuitenkin edelsi kaksi peräkkäistä tappiota.

 

Ratkaisukohdat

Tappara ratkaisi perjantain ottelun iskemällä nopeita maaleja erien alussa. Ilveksen pitääkin lähteä omaan kotiotteluunsa paremmin valmistautuneena. Tapparan tasoista joukkuetta ei kannata koskaan päästää johtoasemaan.

Myös valmius maalintekotilanteissa on ratkaiseva tekijä. Ilves laukoi perjantain ottelussa aktiivisemmin, mutta viimeistely ei ollut tehokasta. 

Tilastopoiminta

Tapio Laakso ja Jan-Mikael Järvinen ovat tämän kauden paikallispelin tehokkaimmat pelaajat. Molemmat ovat keränneet tehot 2+2, jotka ovat syntyneet kahdessa ottelussa. Yksikään pelaaja ei ole päässyt pisteille kaikissa neljässä pelissä, Jukka  Peltola on iskenyt maalin kolmessa edellisessä Ilves-kohtaamisessa.

Seuraa Heitä

Nick Plastino #18 | Slovan

Puolustaja

Palasi loukkaantumisen jälkeen kokoonpanon ja oli totutun aktiivinen hyökkäyspäässä. Rohkea pelaaminen avaa myös vastahyökkäyksiä omaan päätyyn.

Blake Kessel #20 |

Puolustaja

Vastaavassa roolissa Ilveksessä, mitä Plastino on Tapparassa. Kessel ei kuitenkaan ole tällä kaudella ollut yhtä tehokas kuin maanmiehensä, vaikka potentiaalia ja taitoa riittää.

» Lähetä palautetta toimitukselle