Uppoaako kirves betoniin?

LIIGA / Ennakko
Tappara saapuu ilahduttamaan KooKoon perjantai-iltaa.
Kuva © Mikko Ruohola - mikko@ruohola.org
KooKoo pelaa perjantaina viikon ensimmäisen ottelunsa, kun Kouvolaan saapuu Tappara. Nappaako tappioputkessa oleva kotijoukkue kauden ensimmäisen voittonsa Tapparasta?

Edelliset ottelut

Kouvolalaiset ovat saaneet viettää joulukuun ensimmäistä viikkoa rauhallisissa merkeissä, sillä perjantainen kotiottelu on KooKoolle viikon ainoa.

Väljempi hetki lienee tarpeellinen, sillä kotijoukkueen edellisviikko sujui synkissä merkeissä. KooKoo hävisi tiistaina kotonaan KalPalle luvuin 0-3, ja viikonlopuksi joukkue kävi kiertämässä Satakunnan. Kotiin viemisiksi ei jäänyt yhtään pistettä, sillä sekä Lukko että Ässät päihittivät kouvolalaiset.

KooKoon viikon maaliero oli karu 4-13 ja tappioputki venyi kolmen ottelun mittaiseksi. 

Myös vierasjoukkue Tappara pelasi edellisviikolla kolmesti. Tamperelaiset taipuivat sekä SaiPalle (jatkoajalla) että Pelicansille, mutta joukkue nitisti lauantaina kotonaan HIFK:n tiukan voittomaalikilpailun jälkeen. Kolmesta ottelusta kaksi pistettä napannut Tappara on sarjassa kolmantena.

Tervettä menoa

KooKoo ja Tappara ovat kohdanneet runkosarjassa jo kahdesti, ja tamperelaiset ovat napanneet molempien otteluiden voiton itselleen. Syyskuussa Tappara vei ottelun jatkoajan jälkeen luvuin 2-1, lokakuussa tamperelaiset nitistivät KooKoon peräti 6-1.

Illan kotijoukkue on perjantaina onnellisessa asemassa, sillä KooKoon sairasosasto on tyhjentynyt hyvää vauhtia. Kouvolalaiset saivat viime tiistaina kapteeni Ari Vallinin takaisin ja lähettivät saman viikon aikana hyökkääjä Juuso Rajalan lainalle Leksands IF:n riveihin.

Myös Tappara saa pelata perjantaina alkavalla Kaakon−kiertueella terveellä miehistöllä, sillä Arttu Ilomäki pelannee Kouvolassa KooKoota vastaan.

Meneekö Tappara kolmannen kerran läpi betonin vai katkaiseeko KooKoo kolmen ottelun tappioputkensa?

Seuraa Heitä

Jarkko Malinen #21 |

Keskushyökkääjä

Malinen on ollut jo pidempään hyvässä vireessä, sillä hän syötti lauantaisessa Ässät-ottelussa peräti kolme maalia. Sentteri on tehokas etenkin ylivoimalla.

Patrik Laine #29 | Columbus

Laitahyökkääjä

Nuori hyökkääjä teki lauantaina hattutempun HIFK:ta vastaan ja on aina kiekkoon päästessään vaarallinen.

» Lähetä palautetta toimitukselle