Tunteita ja tuoksuja tarjolla

LIIGA / Ennakko
Pleksit ja mailat ovat paukkuneet Sportin ja Ilveksen otteluissa.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
Ilves saapuu torstaina Vaasaan ottamaan Sportista mittaa. Tupsukorvilla on maajoukkuetauon jälkeen tilillään kahden pisteen voitto Pelicansista, ja Sport lähtee otteluun suoraan tauolta.

Edelliset ottelut

Ilves veti lopulta Pelicansista pidemmän korren voittolaukauskilpailun kautta. Tamperelaisseuran otteet olivat lahtelaisia vastaan tehokkaat, mutta ylivoimassa oli petrattavaa. Seitsemän hukattua tilaisuutta kertoo olennaisen. 

Ilveksen neloskenttä oli pelikaanipaitoja vastaan todella tehokkaalla päällä. Seitsemättä puolustajaa myöden jokaiselle merkittiin yksi piste tilille, sekä Eero Savilahti ratkaisi ottelun kahden syöttöpisteen kera voittomaalikilpailussa.

Sport nappasi ennen taukoa yllättävänkin kolmeen pisteen voiton Lappeenrannassa. Joukkue näytti esimerkillistä tahdonvoimaa ja taistelua Tuomas Vänttisen johdolla. HPK:sta Sportin riveihin siirtynyt hyökkääjä onkin näyttänyt erinomaista uhrautumista joukkueen eteen ja tarvittaessa laittanut pikkumustan häkkiin henkilökohtaisen piste-ennätyksen tahdilla.

Ratkaisukohdat

Maajoukkuetauon aikana Sport sai sekä jobinpostia että hyviäkin uutisia; hyvät uutiset ovat Joonas Komulaisen, Tommi Tikan ja Ville Rajalan palaaminen sairastuvalta. Huonot uutiset ovat, että Charles Bertrandille koitui pieni loukkaantuminen maajoukkueensa mukana.

Ilves oli Hakametsässä seurojen ensimmäisessä taistossa ensimmäisen erän verran parempi. Tamperelaiset onnistuivat maalinteossa vajaan neljän minuutin sisään kolmesti, mikä oli liian suuri este Sportille noustavaksi. 

Jos kuitenkin Sport pelaa puhtaan alun, ovat kotkapaidat todella vahvoilla ottelussa.

Seuraa Heitä

Hannu Toivonen #33 |

Maalivahti

Viime kaudella Sportissa kiekkoja torjunut maalivahti on pelannut huikean kauden. Hakkaako Sport jälleen päätään kohti "Hanskia"?

Jake Newton #22 | Storhamar

Puolustaja

Lähes koko kauden ensimmäisessä pakkiparissa pelannut puolustaja, joka alkaa löytää tehopisteitäkin tililleen. Laukaus on odottamattoman nopea ja tarkka kuin sveitsiläinen kelloseppä.

» Lähetä palautetta toimitukselle