KalPa isännöi fyysistä Sportia

LIIGA / Ennakko
Sportin kapteeni johdattaa joukkonsa vierasvoiton metsästykseen.
Kuva © Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/
Torstai-iltana Niiralan Montussa KalPa ottaa mittaa Sportista. Kuopiolaiset ovat CHL-otteluita lukuun ottamatta aloittaneet kautensa ailahdellen.

KalPan kausi on edennyt yhden maalin otteluilla. Edellisessä kohtaamisessa HPK:ta vastaan kuopiolaiset saivat kahdesti hyvän otteen kamppailusta, mutta Kerho pääsi lopussa nousemaan iskutuntumalle.

Sportin kasvojenpesu Raumalla oli kaksipiippuinen prosessi; kotkapaidat väänsivät erittäin hyvin Lukon kivenkovaa pelaaja-antia vastaan, mutta johtomaalin jälkeen ote lipsui ja turha hyökkäyspään rangaistus ratkaisi ottelun kotijoukkueelle. Sportin viimeisen minuutin ponnistuksien kuudella kolmea vastaan olisi pitänyt tuottaa tulosta.

Odotettavissa tasaväkistä taistoa?

Viime kaudella KalPan ja Sportin väliset ottelut olivat pääosin tasaista ja viihdyttävää vääntöä. Jaakko Rissasen ketju on ollut hyvässä vireessä alkukaudesta. Ilman yllätyksiä Sportin ykköset ovat hoitaneet hommansa hyvin.

Kotijoukkueen kenties nimekkäin hankinta Patrick Davis ei ole ollut odotetussa iskussa, vaikka ajoittain yhdysvaltalaishyökkääjä on näyttänyt potentiaalinsa.

Sportin puolustus ja oman maaliedustan putsaaminen oli Lukkoa vastaan tehokasta lähes täydet 60 minuuttia.

Seuraa Heitä

Janne Keränen #91 | TUTO

Laitahyökkääjä

Varmasti kaikille tuttu hyökkääjä, jolla on sekä maalintekijän taitoja että vahvaa puolustuspään osaamista.

Mikko Pukka #28 |

Puolustaja

Kapteeni, joka tasoitti Lukkoa vastaan ja on tehotilastoissa joukkueensa kärkipäässä. Vahvuudet ovat suurimmaksi osaksi omassa päässä, mutta laukaus on yllättävän tarkka.

» Lähetä palautetta toimitukselle