Kruunataanko Rinkisestä maalikuningas? - Pahin kilpailija sivussa

MESTIS / Ennakko
Teemu Rinkisellä ja Tomas Mikusilla on kasassa 23 maalia.
Kuva © Timo Savela
KooKoo ja Hokki pelaavat kauden viimeisen runkosarjaottelun lauantaina Kouvolassa. Molemmilla joukkueilla on mahdollisuus kohentaa sarjasijoitustaan, mutta se vaatii voiton lisäksi joukkueiden kannalta toivottuja lopputuloksia kierroksen muista otteluista.

Sarjasijoitusten lisäksi molemmista joukkueista löytyvät tällä hetkellä sarjan eniten maaleja iskeneet pelaajat. KooKoon Teemu Rinkinen ja Hokin Tomas Mikus ovat molemmat maalanneet tällä kaudella 23 kertaa. 

Mestiksen maalikuninkuutta tarjotaan lauantaina hopeatarjottimella Rinkiselle, sillä Mikus on ottelusta sivussa sairastelun vuoksi. Rinkinen tarvitsee piikkipaikkaan yhden osuman lisää, koska hän on pelannut runkosarjassa neljä ottelua enemmän.

KooKoo pelasi perjantaina vierasottelun Peliittoja vastaan, ja kairasi vakuuttavan 5-1-voiton tuhoten näin heinolalaisten pudotuspelihaaveet. 

Myös Kajaanin Hokki esiintyi perjantaina vieraskaukalossa. Mukaan tarttui rutiinivoitto K-Vantaasta lukemin 1-6. Joukkueen suurimmat yksittäiset onnistujat olivat ottelussa hyökkääjä Niklas Näppi (1+2) sekä pikakomennuksen tolppien väliin saanut Antti Lehtonen, joka venyi kiekon eteen 39 kertaa.

Mainiosti ottelussa torjunut Lehtonen jatkanee lauantaina kajaanilaisten maalilla. 

KooKoolle ottelu on muutakin kuin vain viimeinen runkosarjan ottelu. Toistaiseksi kamppailu merkitään joukkueen historian kirjoihin viimeiseksi otteluksi Mestiksen runkosarjassa ja tulevana syksynä edessä ovat uudet haasteet liigaympyröissä.

Tämän kauden aiemmat kolme ottelua Kouvolassa ovat päättyneet joukkueiden välillä oranssimustien voittoon ja tämä tuokin Hokille varmasti lisämotivaatiota tulevia pudotuspelejä silmällä pitäen. 

Seuraa Heitä

Mikko Rämö #35 |

Maalivahti

Pitkään loukkaantumisten vuoksi sivussa ollut Rämö palasi perjantaina pelikentille ja torjui KooKoolle voiton lukemin 1-5. Jatkuuko hyvä vire lauantain otteluun?

Balázs Sebők #86 |

Keskushyökkääjä

Mikusin ollessa sivussa Sebok kantaa ottelussa joukkueen kultaista kypärää. Hyvien pistemäärien lisäksi Sebok on joukkueen joukkueen tehotilaston kärjessä.

» Lähetä palautetta toimitukselle