KooKoo tarjoaa ilmaista viihdettä ystävyyden nimissä

MESTIS / Ennakko
Pystyykö KooKoo katkaisemaan SaPKon voittoputken?
Kuva © Antti Varonen
Hurjavireinen SaPKo saapuu Kouvolaan mittaamaan tasoaan sarjan piikkipaikalla majailevasta KooKoosta. Molemmat joukkueet ovat tällä hetkellä voittoputkessa, mutta SaPKolla voittoja on kertynyt jo kuusi kappaletta putkeen.

Ottelusta erityisen tekee KooKoon tempaus, jossa seura tarjoaa joukkueiden välisen ottelun katsojille ilmaiseksi. Odotettavissa on kuluvan kauden yleisöennätys, sillä KooKoo tiedotti jo hyvissä ajoin, että kaikki istumapaikat ovat loppuunmyytyjä. 

Vierailevan SaPKon viime ottelut ovat sujuneet tuloksellisesti loistavasti, mutta paljoa pekkaa pahemmaksi eivät jää kouvolalaistenkaan tilastot. Viimeisestä kuudesta ottelusta joukkue on ottanut yhteensä viisi voittoa ja kärsinyt yhden varsinaisen peliajan tappion.

KooKoon keskiviikkoisessa ottelussa kaikki eivät loksahtaneet kertarysäyksellä paikoilleen. Mikko Rämö vaihdettiin maalinsuulta ensimmäisellä erätauolla vaihtopenkin puolelle torjuttuaan ainoastaan yhden laukauksen kolmen mennessä oranssimustien maaliin.

Odotettavissa onkin että illan ottelussa maalilla aloittaa keskiviikkoisen ottelun loppuun asti pelannut Frederic Cloutier.

SaPKon viime otteluiden hyvien otteiden tukijalkana on seissyt vahva ja tasainen suorittaminen joukkueen jokaiselta kentälliseltä. Erityisesti puolustuksen tiiviydessä on tapahtunut huomattavaa muutosta syyskauden peleihin. 

Joukkueiden välinen viime kertainen kohtaaminen päättyikin savonlinnalaisten näkökulmasta katsottuna iloisesti, kun joukkue pystyi tammikuun alussa jättämään KooKoon nollille oranssimustien kotikaukalossa. 

Seuraa Heitä

Juuso Rajala #8 |

Keskushyökkääjä

Yksi Mestiksen valovoimaisimmista tähdistä nousi tällä viikolla koko sarjan pistepörssin kärkeen 45:llä tehopisteellä.

Kai Lehtinen #29 | Espoo United

Puolustaja

Vaasasta Savonlinnaan siirtynyt puolustaja on ollut yksi SaPKon puolustuksen selkärangoista. Lehtinen on SaPkon sisäisessä pistepörssissä sijalla neljä.

» Lähetä palautetta toimitukselle