Keuruulla tapellaan viimeisestä pudotuspelipaikasta

MESTIS / Ennakko
Juuso Mörsky johtaa keuruulaiset pistejahtiin lauantaina.
KeuPa ja Peliitat iskevät yhteen Keuruulla ystävänpäivän illassa. Kumpikin joukkue on mukana kamppailussa kahdeksannesta sijasta Kiekko-Vantaan kanssa ja pisteistä tulee tiukka taisto.

KeuPa hävisi viime ottelunsa SaPKolle selkein lukemin, mutta kaatoi sitä ennen K-Vantaan tärkeässä kamppailussa. Kaiken kaikkiaan keuruulaisten alkuvuosi on ollut todella vaihteleva ja moni peleistä on venynyt varsinaisen peliajan ulkopuolelle. Kokonaisuutena katsottuna Mestis-debyyttikausi on ollut kuitenkin positiivinen. Harva uskoi KeuPan pudotuspelimahdollisuuksiin.

KeuPan ongelmana on ollut päästettyjen maalien runsas määrä, joukkueen verkko on pölissyt sarjassa eniten. Oma maalintekokaan ei ole ollut aina helppoa, maaleja on kasassa kolmanneksi vähiten sarjassa. Alkukausi meni toiseksi korkeimpaan sarjatasoon totutellessa, mutta tilanne on parantunut kauden edetessä.

KeuPan paras pistemies on ollut hyökkääjä Juuso Mörsky, mutta tehot ovat jakautuneet laajalle alalle. Mahdollisissa pudotuspeleissä vastuunjakajia on syytä löytyä, sillä edessä oleva haaste on pahimmasta päästä, vastustaja kun tulee olemaan mitä suurimmalla todennäköisyydellä joko Jukurit tai KooKoo.

Peliitat onnistui kaatamaan myös K-Vantaan viime ottelussaan. Muuten kymmenen viimeistä ottelua on sujunut heikoissa merkeissä, vyöllä on vain kolme voittoa. Heinolalaisten kausi on ollu yleisesti ottaen melkoista matalalentoa, eikä päävalmentaja Lauri Merikivi ole saanut joukkueesta parasta irti.

Tilannetta ei ole ainakaan auttanut se, että joukkue on päästänyt kolmanneksi eniten maaleja sarjassa ja on tehnyt niitä selkeästi vähiten. Kultakypärää kantaa tällä hetkellä hyökkääjä Miika Heikkilä, mutta kuten KeuPallakin, reilun parinkymmenen pisteen miehiä löytyy useampi kappale.

Herkulliseksi ottelun alkuasetelmista tekee sen, että viimeinen pudotuspelipaikka on todella kolmen kauppa. Kaikki joukkueet ovat viiden pisteen sisällä toisistaan. Kullakin joukkueella on omat mahdollisuutensa ja menestystä janotaan kaikilla paikkakunnilla.

Seuraa Heitä

Juuso Mörsky #77 |

Laitahyökkääjä

Keuruulaisten kultakypärä on iskenyt tehot 15+17. On yksi kotijoukkueen johtavista pelaajista ja oleellisessa roolissa lauantaina.

Miika Heikkilä #9 |

Hyökkääjä

Kantaa puolestaan vieraiden kultakypärää. Peliitat odottaa Heikkilältä lisätehoja myös lauantaina, jotta heinolalaisilla olisi mahdollisuuksia loppukauden pudotuspelipaikkataistossa.

» Lähetä palautetta toimitukselle