LeKi avaa kevään kotipelinsä todellisella haasteella

MESTIS / Ennakko
Kisan ja Jukurien ottelut ovat olleet tiukkaa vääntöä tällä kaudella.
Kuva © Miikka Jääskeläinen - http://jaakiekko.kuvat.fi
LeKi avaa Mestiksen kevätkauden kotiottelunsa lauantaisella ottelulla Jukureita vastaan. Vieraat lähtevät otteluun ennakkosuosikkina.

LeKin ja Jukurien väliset ottelut ovat olleet tällä kaudella tiukkoja. Kolmesta ottelusta kaksi on päättynyt vasta voittomaalikilpailussa Jukureille ja kolmaskin peli tuotti vain kahden maalin eron joukkueden välille. Joukkueet lähtevät kuitenkin lauantain ottelun hyvin erilaisista lähtökohdista.

Isäntäjoukkue LeKi majailee sarjassa sijalla seitsemän. Matkaa viiden parhaan joukoon on kertynyt jo 12 pistettä ja ulos pudotuspeleistäkin jo yhdeksän, joten sijoitus alemmassa keskikastissa on melko turvallinen. Joukkueen otteet ovat kuitenkin ailahdelleet runsaasti kauden aikana ja lempääläisillä on täysi työ säilyttää asemansa sarjassa.

Vierasjoukkue Jukureilla menee paremmin. Mikkeliläset ovat Mestiksessä toisena, matkaa KooKoohon on jo seitsemän pistettä. Alempana lähin uhkaaja JYP-Akatemia on vain viiden pisteen päässä, joten kärkikahinat käyvät tiukkoina.

Lempäälän lauantai-illan ottelu tulee olemaan todennäköisesti tarkkaa pelaamista ja kiivasta kamppailua. Kumpikin haluaa parannella tilannettaan sarjassa, eikä LeKikään täysin aseeton tule olemaan. Suuri yllätys ei olisi, mikäli peli venyisi jatkoajalle tai voittomaalikilpailuun.

Seuraa Heitä

Jimi Santala #88 | Espoo United

Puolustaja

Kisa-puolustuksen kiekollinen primus motor. On tehnyt hienot pistelukemat jo tällä kaudella ja tuo paljon peliin ehjänä ollessaan.

Anthony Guttig #71 |

Hyökkääjä

Ranskalaishyökkääjän peliesitykset ovat vaihdelleet laidasta laitaan kauden aikana. On kuitenkin Jukurien paras pistemies. Mitä saa aikaan Lempäälässä?

» Lähetä palautetta toimitukselle