JYP-Akatemia tutulle ryöstöreissulle?

MESTIS / Ennakko
Ahvenjärvi johdattaa joukkonsa kohti Kajaania
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
Tällä kaudella JYP-Akatemia on ryövännyt kaikki pisteet Kajaanista. Jatkuuko sama meno vai joko Hokki on ottanut opiksi?

Molempien joukkueiden viime viikko oli tuloksellisesti samanlainen. Viikko alkoi voitoilla, mutta päättyi tappioihin. Hokki jäi nollille Kiekko-Vantaata vastaan ja JYP-Akatemia hävisi oman ottelunsa KeuPaa vastaan.

Hokki ja Akatemia lähtevät kaksijakoisen viikon jälkeen levänneinä parantamaan osakkeitaan sarjataulukon yläpäässä.

Hokilla loukkaantumishuolia - Nutivaara avuksi

Hokki sai viime viikolla huonoja uutisia sairastuvalta. Puolustajat Jarkko Heikkinen ja Risto Mattila joutuvat olemaan vammojen vuoksi loppukauden sivussa. Ville Määtän tilanne puolestaan selviää magneettikuvausten jälkeen.

Pakistosta lähti myös Taneli Siikaluoma, jonka lainapesti päättyi Kiekko-Vantaa-otteluun. Siikaluoman pestille ei näillä näkymin ole luvassa jatkoa, vaikka miehen otteissa oli pelimiehen vikaa.

Hokki haki nopeaa laina-apua Kärpiltä, kun Kärpät lainasi Markus Nutivaaran kolmen ottelun mittaisella lainapestillä. Nutivaaran laina tulee todella tarpeeseen, sillä Hokilla on vain viisi omaa puolustajaa pelikunnossa.

Aukeaako Viuhkolan pistetili?

Jari Viuhkola teki debyyttinsä Kiekko-Vantaata vastaan, mutta ei yltänyt vielä tehopisteille. Varmaa on, että debyytin kaltaisella vahvalla peruspelaamisella tehopisteitä alkaa tippua pistelaariin. Viuhkolan tehopisteitä tarvitaan, koska vantaalaisia vastaan Hokki jäi nollille.

Tehopisteitä tarvitaan myös U-20 MM-leiritykseen valituilta Antti Kalapudakselta ja Jesse Puljujärveltä. Mielenkiintoista on nähdä miten valinnat vaikuttavat kaksikon pelisuorituksiin Akatemiaa vastaan. Nähdäänkö itseluottamusta uhkuvaa peli-iloa vai kontaktien välttelyä?

JYP-Akatemialla aika laittaa kiekkoa kehikon väliin

Akatemian sihti oli hukassa KeuPaa vastaan, sillä jyväskyläläiset laukoivat 40 kertaa ohi maalin, eivätkä pystyneet viemään ottelua nimiinsä. Ei tarvitse olla suuri kiekkoniilo ymmärtääkseen, että Hokkia vastaan kiekon pitää mennä paremmalla prosentilla maalipuiden väliin.

Jyväskyläläisten hyökkäysketjut ovat taitojen puolesta jakautuneet tasaisesti, joten Akatemialta on syytä odottaa laajaa vyörytystä myös Hokkia vastaan. Nyt on Markus Nenosen ja kumppaneiden aika laittaa kiekkoa reppuun samalla lailla kuin aikasemmin tällä kaudella Hokkia vastaan.

Seuraa Heitä

Markus Nutivaara #77 |

Puolustaja

Nutivaara tuo Hokki-miehistöön kaivattua kiekollista osaamista.

Markus Nenonen #28 | Oskarshamn

Laitahyökkääjä

Yli maali per vierasottelu -tahdissa, mutta kotiotteluissa katoaa kuvasta. KeuPaa vastaan jälleen kaksi maalia, miten käy Hokkia vastaan?

» Lähetä palautetta toimitukselle