Ensimmäisestä maalista ajatukset voittamiseen

MESTIS / Ennakko
Ensimmäinen Kouvolan reissu ei mennyt kuin elokuvissa.
Kuva © Timo Savela
KeuPa saa keskiviikkona toisen mahdollisuuden napata seurahistoriansa ensimmäisen voiton Sumulaaksossa. Ensimmäisen yrityksen katkaisi KooKoon sitkeä viisikkopuolustaminen ja vierailijat jäivätkin maalimäärässä pyöreään nollaan.

Yllämainitun kamppailun jälkeen on pelattu toki monia muita otteluita ja KeuPa on ehtinyt todistamaan oman vaarallisuutensa sarjassa. Minkäänlaiseen aliarviointiin ei ole keuruulaisryhmän kanssakaan varaa, sarjan piikkipaikasta huolimatta.

KooKoo esittelee illan kamppailussa lisäksi yhden kouvolalaisyleisöille tutun uusvanhan pelaajan, kun joukkue julkaisi maanantaina Henri Tuomisen loppukauden kestävän pelaajasopimuksen.

Tuominen oli viime keväänä yksi KooKoon parhaimmista aloittajista ja tuo oivan lisän jo ennestään laadukkaaseen sentteriosastoon.

Paljon positiivisia asioita on heijastunut KeuPan peliinkin viime otteluissa. Joukkueella on takanaan kahden ottelun mittainen voittoputki. Viimeisimpänä päänahkana keuruulaisryhmä nappasi erittäin tärkeän 4-2-vierasvoiton sarjataulukossa joukkueen alapuolella majailevasta Peliitoista.

Voitot näkyvät ja tuntuvat hyvältä ja KeuPan joukkueessa peli-ilo on näkynyt entistä voimakkaammin yksittäisten pelaajien otteissa onnistumisten myötä. Erityisesti Juuso Mörsky ja Janne Kumpulainen ovat olleet yhdet joukkueen kantavista voimista vaikeimpinakin hetkinä.

Kouvolan jäähallin suuri kaukalo tulee olemaan yksi joukkueen suurimmista haasteista illan kamppailussa. Löytyykö lääke luisteluvoimasta, vai pystyykö KooKoo hyydyttämään keuruulaisten pelin jälleen?

Seuraa Heitä

Joni Mäkelä #24 |

Puolustaja

Keuruulaislähtöinen Mäkelä on ollut alkukauden pimennossa, mutta nyt kun nuori hyökkääjä pääsi irti pakin paikalla, pelasi hän Heinolassa loistavan ottelun. Illan kruunasi tehot 0+3 ja mies erottui eritoten luistelullaan. Jatkuvatko itsevarmat otteet myös keskiviikkona Kouvolassa?

Henri Tuominen #12 | KOOVEE

Keskushyökkääjä

Ei pystynyt lunastamaan vakituista pelipaikkaa Tapparassa, mutta LeKissä vietetyllä ajalla Tuominen on todistanut, että Mestiksessä hän on erittäin vaarallinen ja juonikas pelaaja.

» Lähetä palautetta toimitukselle