LeKi hakee hyvitystä Jyväskylästä

MESTIS / Ennakko
Aleksi Elorinne onnistui keskiviikkona kertaalleen maalinteossa.
Kuva © Timo Savela
LeKi ja JYP-Akatemia kohtaavat toisensa toistamiseen tällä viikolla Jyväskylän perjaitai-illassa. Lempääläläiset lähtevät otteluun revanssi mielessä, sillä jyväskyläläiset onnistuivat voittamaan keskiviikkona tiukan kamppailun lukemin 2-3.

LeKin ja JYP-Akatemian keskiviikkoisessa kohtaamisesta ei vauhtia puuttunut, kun hurrikaaniryhmä onnistui ryöstämään Lempäälästä kolme pistettä matkaansa. Voitosta huolimatta jyväskyläläisten päävalmentaja Jukka Ahvenjärvi näki vielä parannettavaa joukkueiden seuraavaan kohtaamiseen.

− Meidän on parannettava perjantain otteluun vastahyökkäyksien kääntöjämme. LeKi pääsi tänään turhan helposti iskemään vastaan, kommentoi Akatemia-käskijä keskiviikkoisen kamppailun päätteeksi.

Keskiviikkoillan voitto oli jyväskyläläisille tärkeä, sillä nuori joukkue oli onnistunut voittamaan marraskuun neljästä ottelusta vain yhden ennen LeKi-kamppailua. Voiton myötä hurrikaaninutut parantelivat asemiaan sarjataulukossa nousten jo kolmannelle sijalle.

Lempäälän Kisa on onnistunut saalistamaan kolmesta edellisestä ottelusta kaksi voittoa. Kuudennella sijalla sarjataulukossa majaileva LeKi on ollut kauden mittaan ongelmissa maalinteon kanssa, sillä joukkue on iskenyt KeuPan jälkeen vähiten täysosumia kauden aikana.

Keskiviikkona LeKin päävalmentaja Juha Juujärvi harmitteli, että joukkue oli liiaksi yhden kentän varassa. Vieraspisteet halutessaan mäyräpaitojen tuleekin pystyä luomaan painetta jyväskyläläisille neljän ketjun voimin.

− Olemme pitäneet ketjukoostumuksemme vähän väkisinkin kasassa nyt pari ottelua. Aiemmin ne ovat toimineet, mutta tänään kaikki ketjut yhtä lukuun ottamatta hiihtelivät pelin ulkopuolella, pohti LeKi-luotsi parantamisen kohteita keskiviikkoillan kamppailun laannuttua.

Seuraa Heitä

Samu Markkula #28 |

Laitahyökkääjä

20-vuotias Markkula tekee illasta toiseen hurjasti töitä noustakseen Liiga-JYPin kokoonpanoon.

Olli Henriksson #71 |

Laitahyökkääjä

Henrikson oli keskiviikkona mukana molemmissa lempääläisten maaleissa. Jatkuuko tehokkuus myös perjantaina?

» Lähetä palautetta toimitukselle