KeuPa haluaa voittaa Jukurit omin miehin

MESTIS / Ennakko
Henry Roihu on ainoa KeuPan sopimuspelaaja sairastuvalla
Kuva © Timo Savela
Ottelutauko teki hyvää KeuPalle. Joukkue pääsi toipumaan ja tyhjentämään sairastupaansa sekä harjoittelemaan omalla kokoonpanolla ilman lainapelaajia. Jukurien runkopelaajista Teemu Turunen oli U19-maajoukkueen matkassa, mutta muuten joukkue sai ladata akkujaan tauon ajan.

Molemmilla joukkueilla on allaan voitto maaottelutaukoa edeltävästä ottelusta. KeuPa vei Keski-Suomen paikallistaiston toisen osaottelun nimiinsä 3-2 ja Jukurit kuritti SaPKoa 4-1-lukemin. Jukurien Teemu Turunen palkittiin hienoista otteistaan SaPKo-pelissä kutsulla alle 19-vuotiaiden maajoukkueleiritykselle. Turunen iski SaPKoa vastaan kaksi maalia.

KeuPan voittoa alkukauden yllättäjästä JYP-Akatemiasta oli pohjustamassa liigalainat Oskari Setäsen ja Onni Toivasen johdolla. Setänen torjui keuruulaismaalilla peräti 46 laukausta, kun taas virkaveli Juhana Aho selvisi vain 20 torjunnalla. Lukko-lainan merkitys keuruulaisryhmälle oli siis melkoinen.

Ranskan avut poissa kokoonpanosta

Jukurien valmennusjohdon mukaan ranskalaisvahvistukset Ronan Quemener ja Anthony Guttig eivät ole Keuruulla kokoonpanossa. Luultavasti pelaajille on suotu pidempi vapaa kotimaan vierailua varten, sillä mihinkään vammoihin tai sopimusasioihin ei ole viitattu.

Guttigin poissaolo voi avata Jukuri-ikoni Iivo Hokkaselle paikan ykköskentän keskellä. Mies on onnistunut muutamaan otteeseen maalinteossa poissaolonsa jälkeen, mutta lupa on odottaa parempaakin.

KeuPalla näytön paikka

KeuPa pelasi hyvin Mikkelissä, vaikka peli päättyikin selvään kotijoukkueen 6−1-voittoon. Joukkue ei saanut murrettua mikkeliläisten keskialueen puolustusta, jolloin hyökkäykset päätyivät nurkkiin ja kiekon roiskimiseksi päätyyn. Oivan lisän avauspeliin tuo Vili Palola, yksi KeuPan avainpuolustajista, joka on tervehtynyt pelikuntoon tauon aikana.

Jos Keuruun kotiyleisö onnistuu olemaan joukkueelle se kuuluisa kuudes kenttäpelaaja, tullaan Keuruulla näkemään viihdyttävä, kahden hyökkäävän joukkueen kohtaaminen.

Seuraa Heitä

Teemu Huttu #9 |

Keskushyökkääjä

Huttu palannee kokoonpanoon pitkän poissaolon jälkeen. Miten mies onnistuu saamaan rytmistä kiinni, kun vastassa on Mestiksen kärkinimiin kuuluva Jukurit?

Iivo Hokkanen #8 |

Keskushyökkääjä

Voi päästä Jukurien ykkösnyrkkiin Guttigin tilalle. Kokemusta ja taitoa Hokkaselta löytyy, mutta viimeistely on ollut heikkoa, johtuen luultavasti poissaoloista kauden aikana. Nyt on taitoa tarjolla rinnalle.

» Lähetä palautetta toimitukselle