Pysyykö pässilauma KeuPan lieassa perjantai-iltana?

MESTIS / Ennakko
KeuPa lähtee hakemaan revanssia SaPKosta kapteeni Maasalon johdolla.
Kuva © Timo Savela
KeuPa kohtaa perjantai-illan ratoksi SaPKon kotonaan toista kertaa tällä kaudella. Edellisen kohtaamisen jatkoaikatappio on vakaa aikomus kääntää kotivoitoksi ja kaivatuiksi pisteiksi.

Edellisessä kohtaamisessa ainakin runsaslukuinen kotiyleisö tunsi kokeneensa huutavan vääryyden, kun tuomarit sallivat SaPKolta kovaotteisen kiekonriiston, joka johti ratkaisumaaliin ja pisteiden karkaamiseen Olavinlinnan juurelle.

Illan otteluun joukkueet lähtevät eri lähtökohdista. SaPKo kävi pilaamassa Noora Rädyn Mestis-debyytin hakemalla 2-5 voiton Vantaalta. 

Kotijoukkue KeuPa taas taisteli paikallisvastustaja JYP-Akatemian vieraana hyvin, mutta hyökkäyspään kuriton pelaaminen maksoi voiton ja pisteet jäivät samoin 5-2 lukemin maakunnan keskukseen.

Joukkueet tuntevat toisensa hyvin, tehtyään pienimuotoista yhteistyötä aiemmilla kausilla. Viime kaudella Juuso MörskyTaneli Maasalo ja SaiPasta lainattu Onni Toivanen kävivät auttamassa SaPKoa muutamassa ottelussa. Vastavuoroisesti SaPKon maalivahti Antti Leskinen on käynyt parin kauden aikana pelaamassa KeuPa-nutussa useamman pelin.

Molemmilla joukkueilla on kaksi tasapäistä maalivahtia ja tolppien välissä aloittavat miehet päätettäneen päivän kunnon mukaan. Jokainen heistä pystyy tarjoamaan joukkueelleen voiton avaimet. 

Kärkiketjut ovat loistaneet molemmilla ja ratkaisu piileekin näiden onnistumisessa. Myös liigalainat saattavat hämmentää kokooonpanoja ja niinpä ketjulotosta arvottavat pelimiehet varmistuvat lopullisesti vasta pelipäivän aamuna.

Varmaa on, että Keuruun kotiyleisö rumpuryhmineen ei ole unohtanut edellistä kohtaamista. SaPKon onkin löydettävä avaimet KeuPan kotihurmoksen murtamiseen tai muuten tärkeät pisteet jäävät Keuruulle ja keskikastin ero sarjan häntäpäähän kutistuu jälleen olemattomiin.

Seuraa Heitä

Kaarlo Jormakka #15 |

Laitahyökkääjä

Miehellä on varmasti intoa ja näyttöhaluja edellisen ottelun poissaolon vuoksi. Sytyttää kotiyleisön takuuvarmasti taklauksillaan ja iskee paikoista tehokkaasti pisteitä.

Miika Roine #18 | Pelicans

Laitahyökkääjä

Oli edellisessä kohtaamisessa SaPKon sankari tasoittamalla pelin kolmannessa erässä. Kirkkaassa pistekärjessä surffaava mies iskee kuin salama paikan saadessaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle