Rohkeat tulevaisuuden tähdet uuteen tilanteeseen

MESTIS / Ennakko
Mikkelistä ei herunut pisteitä.
Kuva © M.Oksanen
Kauan ei ole siunattu JYP-Akatemialle aikaa murehtia kauden ensimmäistä tappiota, joka napsahti joukkueen tilille eilisen Jukurit-ottelun jälkeen. Linja-auton nokka kääntyi nopeasti ottelun jälkeen kohti kotipaikkakuntaa, johon Kouvolan KooKoo saapuu lauantaina vierailulle.

Vierasjoukkue KooKoolle sarjaohjelma soi lepotauon perjantaille. Takana on kuluneelta viikolta maukas kotivoitto yhdestä ennakkoon pahimmasta kilpailijoista, TUTO Hockeysta. Ottelu kääntyi tiukkaakin tiukemman loppuhuipennuksen jälkeen oranssimustille lukemin 3-2. 

- Matka jatkuu lauantaina hienolla haasteella, kun vastassa on viidellä voitolla sarjan aloittanut Akatemia vieraskentällä. Meidän oma kuuden pelin jakso päättyy siihen, ja totta kai haluamme vielä lisää pisteitä, KooKoo-luotsi Petri Mattila pohti voitetun ottelun jälkeen.

Jyväskylässä pelatut joukkueen väliset ottelut ovat historiassa tarjonneet useampaan otteeseen monen maalin iloittelua ja tuoreimmat kaksi JYP-Akatemian isännöimää KooKoo-ottelua ovat päättyneet jyväskyläläisten voittoihin. 

- Lopetetaan se höpöhöpökabinettijuttu ja keskitytään oikeaan lätkään. Paras voittaa aina.

Näin kuului JYP-Akatemian kapteeni Valtteri Hotakaisen sanat ennen kauden alkua seuran julkaisemalla Ice Bucket Challenge -videolla. Tätä JYP-Akatemia on totisesti toteuttanut kauden ensimmäisissä otteluissa ja on ollut ehdottomasti alkukauden suurin piristysruiske koko sarjalle. 

Nähtäväksi jää se, miten paljon joukkueen edeltävän illan vierasottelu verottaa joukkueen suorituskykyä kovan Jukurit-kamppailun jälkeen, vai riittääkö jyväskyläläisillä energiaa kaataa hallitseva mestari omalla kotikentällään.

Seuraa Heitä

Jere Espo #92 |

Laitahyökkääjä

Titaani-kasvatti on kehittynyt viime kaudesta kokonaisvaltaisemmaksi pelaajaksi kaukalossa ja turha säntäily on jäänyt alkukaudella vähemmälle. Espolta löytyy raameja ja nykyään hän osaa käyttää kokoaan paremmin hyödyksi.

Samu Markkula #28 |

Laitahyökkääjä

Räppäävä kiekkoilija on ollut alkukaudella yksi joukkueen kantavista voimista. Kuudessa ensimmäisessä ottelussa Markkula on kirjauttanut joukkueen ykkösketjussa yhteensä viisi tehopistettä.

» Lähetä palautetta toimitukselle