Peliitat lähtee testaamaan sarjakärkeä

MESTIS / Ennakko
Riittääkö Heikki Tuomiston vire vai viekö JYP-Akatemia jälleen täyden pistepotin?
Kuva © Kiia Aha kiia.aha@jatkoaika.com
JYP-Akatemia saa keskiviikkona vieraita Päijänteen toisesta päästä, kun Peliitat matkustaa Hippokselle testaamaan kotijoukkueen kovan vireen. Viime kohtaamisten mukaisesti luvassa on todennäköisesti tasainen kamppailu myös tällä kertaa.

Peliitat kärsi viime perjantaina karvaan tappion Kiekko-Vantaalle kotonaan. Ottelun ensimmäinen erä oli lähes katastrofaalinen, mutta joukkue kasasi itsensä
toiseen erään ja nousi 1-4 numeroista tasoihin. Ottelu olisi voinut kääntyä kolmannessa erässä kummalle tahansa.

Peliitat on tappioista huolimatta pelannut iloista ja yritteliästä peliä ja onnistunut hyvin myös erikoistilanteissa.

Kotijoukkueella ei tappioita vielä tilillä tällä kaudella ole ja näyttää siltä, ettei akateemikoille löydy pysäyttäjää tällä hetkellä. Todella pirteä ja kypsä peli on tuottanut nuorelle joukkueelle täydet pinnat tähän mennessä. JYP-Akatemia saa joka peliin kolme taitavaa ketjua, jotka pystyvät tekemään tulosta.

 

Seuraa Heitä

Michal Krištof #13 | Brno

Keskushyökkääjä

Vaasan Sportista Heinolaan vuokrattu taituri on varsin suvereeni pelaaja kentällä kikkaillessaan. Pystyy tekemään ketjukavereistaan parempia ja omaa erinomaisen kiekollisen taidon.

Sami Niku #8 | Ilves

Puolustaja

Taitava puolustaja sai vakuuttavien Mestis-esitysten jälkeen liigadebyytin tililleen. Sami Vataseen vertailtu puolustaja ei ole saanut vielä kauden maalitiliään auki. Joko ensimmäinen maali kolahtaa?

» Lähetä palautetta toimitukselle