KeuPa haluaa pois nollakerhosta

MESTIS / Ennakko
Tomi Ahoselta tarvitaan isällisiä otteita Kouvolan kiekkopyhätössä.
Kuva © Timo Savela
KooKoo kaatoi SaPKon savonlinnassa keskiviikkona, kun kentällä maestrona tahtipuikkoa heilutti kokoonpanoon palannut Juuso Rajala. Mikäli KooKoo ei lähde ylenkatsomaan sarjanousijaa, on KeuPalle luvassa kylmää kyytiä myös Kouvolan perjantai-illassa.

Kaksi tasaisen vahvaa maalivahtia, kokenut ja kovatasoinen puolustus sekä kenties Mestiksen laajin hyökkäysmateriaali aikovat pitää huolen siitä, ettei KeuPa saa avauspisteitään vielä Kouvolan bunkkeristakaan. Liigalainoilla vahvistunut KeuPa on kuitenkin eri joukkue kuin harjoituskaudella 6-1-tappio niskassaan kaukalosta poistunut joukko yksilöitä.

KeuPa on paikannut avainpelaajien loukkaantumisia täsmälainoilla, kuten SaiPasta saapuneella Adam Zborililla. Zboril sai pistetilin Mestiksessä auki heti ensimmäisessä ottelussaan. SaiPan liigarinkiin kuuluvalla pelaajalla on haluja näyttää, että pärjää myös kovempitempoisessa ottelussa.

Toinen valmentaja Jussi Tupamäelle tuttu mies, William Mäkinen nousee myös kokoonpanoon ja korvaa Samuli Paanasen.

 2-7 rökäletappion jälkeen Erno Suomalainen siirtynee avaamaan luukkua ja torjuntavastuun KeuPan maalilla saa Suomi-Sarjassakin KeuPan maalilla torjunut Petri Pitkänen. Pitkänen on vielä kirjoittamaton kortti Mestis-tasolla, vaikka pelasikin Hokkia vastaan kolmannen erän viimeiset minuutit ottaen 13 torjuntaa. Pitkäsellä on varmasti kova hinku jo päästä pelaamaan täydet 60 minuuttia.

KooKoon maalilla SaPKoa vastaan voiton torjui Frederic Cloutier, mutta KeuPaa vastaan Petri Levänen saattaa peluuttaa myös Mikko Rämöä. Molemmilla maalivahdeilla on vakuuttavat voitot alla, joten KeuPalla tulee olemaan pitkä iltapuhde yllättää hyvässä vireessä oleva maalivahti, annettiin torjuntavastuu kummalle tahansa.

Seuraa Heitä

Petri Pitkänen #54 |

Maalivahti

Vakuuttavaa jälkeä omintakeisella torjuntatyylillään tehnyt Pitkänen saanee ensipuraisun Mestiksen vauhtiin Kouvolassa. Onnistuessaan erittäin vaikea ohitettava.

Juuso Rajala #8 |

Keskushyökkääjä

Yhden ottelun huilin jälkeen Rajala säväytti peliälyllään ja otteillaan SaPKoa vastaan ja kotiyleisön edessä on lupa odottaa entistä suvereenimpaa hallintaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle