LeKi saa vieraita Keuruulta

MESTIS / Ennakko
Miikka Männikkö on hurjassa iskussa.
Kuva © Pekka Rautiainen - www.illcommunications.fi
Lempäälän lauantai-illassa kohtaavat LeKi ja KeuPa. Sarjanousija hakee avausvoittoaan, vastassa on vahva kotijoukkue ja tulikuuma tehokenttä.

Sarjan avauskierroksella LeKi kävi tekemässä ryöstöretken Heinolaan ja voitti Peliitat jatkoajan jälkeen 3-2. LeKin kokenut kakkosketju oli ratkaisevassa roolissa ja viimeisteli kaikki lempääläläisten maalit.

Ottelukohtaisella sopimuksella LeKissä pelaava Miikka Männikkö oli hurjassa iskussa ja teki kaksi maalia. Ketjun keskushyökkääjänä toimiva Tapparasta lainalla oleva Henri Tuominen pääsi myös maalin makuun, kolmantena lenkkinä Ilves-laina Jussi Pesonen täydensi nimekästä LeKi-ketjua. Tältä kolmikolta on lupa odottaa paljon myös lauantai-illassa.

KeuPa taipui kotonaan tasaisen väännön päätteeksi JYP-Akatemialle maalein 4-5. Valmentaja Jussi Tupamäki harmitteli avauspelin jälkeen keskialueen ja puolustuspään virheitä, joista Akatemia rankaisi armottomasti. Virheet on saatava minimiin mikäli vieraat mielivät päästä Lempäälässä pisteiden makuun.

KeuPan parhaimmistoa keskiviikkona oli ykköskenttä Janne Kumpulainen, Joona Peränen ja Teemu Huttu kokonaisuudessaan. Vahvaan liikkeeseen pelinsä perustava kentällinen kantoi keuruulaisia ja painoi pelin vastustajan päätyyn lähes joka vaihdossa. Taustatukea ja tasonnostoa tarvitaan muiltakin kentällisiltä.

Maalivahdit isossa roolissa

LeKin tšekkimaalivahti Dominik Hrachovina oli Heinolassa loistavalla pelipäällä, Hrachovina venyi kiekon tielle peräti 41 kertaa. Ottelun jälkeen Tšekin nuorten maajoukkuevahti saikin päävalmentaja Juha Juujärven kiitokset voitosta ja upeasta ottelusta.

KeuPan maalilla avausottelussa pelasi Erno Suomalainen. Suomalainen pelasi mukiinmenevän ottelun, vaikka lukemien perusteella voisi toisin ajatella. Mies pelasi erittäin eleettömästi ja varmasti, ei pudotellut kiekkoja ja torjui, mitä torjuttavissa oli. 

Tarkemmat kokoonpanot selviävät iltapäivällä.

Seuraa Heitä

Janne Kumpulainen #7 |

Laitahyökkääjä

Luisteluvoimainen pelaaja, erityiskykynä tehdä nopeita käännöksiä ja suunnanmuutoksia kentällä. Tykkää haastaa hidasliikkeisiä puolustajia. Avausottelussa maali ja syöttöpiste, jatkuuko pistetehtailu?

Miikka Männikkö #12 |

Laitahyökkääjä

Taitava ja liukasliikkeinen hyökkääjä tehoili avauskierroksella kaksi maalia, tuleeko lauantaina lisää?

» Lähetä palautetta toimitukselle