Nieminen kohtaa Tapparan fanit Hakametsässä - katkeaako Tapparan voittoputki?

LIIGA / Ennakko
Tapparan kannattajilla lienee totuttelemista Ville Niemisen paidan väriin.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
Tampereen Hakametsässä nähdään perjantaina mielenkiintoinen kohtaaminen, kun Liigan kärkipaikkaa hallussaan pitävä Lukko saapuu katkaisemaan Tapparan voittoputkea.

Tapparalaisittain kyseessä on varmastikin yksi mielenkiintoisimmista sarjan alkupuolen kotiotteluista. Jo itsestään se, että viimevuotinen Tappara-kapteeni ja pitkän linjan seuraikoni Ville Nieminen on Tapparan pelatessa Hakametsässä ensi kertaa vierailevan joukkueen paidassa. Tapparaa vastaan Nieminen pelasi jo kertaalleen toki Raumalla ja ottelu päättyi Lukon niukkaan 2-1-voittoon.

Mielenkiintoa lisää se, että Lukko on toistaiseksi lunastanut vahvat ennakko-odotukset ja johtaa tässä vaiheessa sarjaa. Tappara on alkanut saada viimeaikoina juonen päästä kiinni ja viiden ottelun voittoputki onkin nostanut kirvesrinnat jo kuuden sakkiin.

Kumman profiilipelaajat venyvät parempaan?

Päänvaivaa Lukolle tietänee se, että kotijoukkueen Olli Palola on alkanut päästä tasolleen ja sen sai kokea tylysti edellisottelussa Sport, jonka verkkoon Palola upotti kiekon kolmesti. Täysin valmista Tapparan peli ei viimeaikaisista voitoista huolimatta ole ollut, mutta maalivahti Juha Metsolan loistovire on taannut pisteitä rikkonaisemmillakin esityksillä.

Vierasjoukkue koki niukan tappion viime pelissään Pelicansia vastaan. Mistään vireen katoamisesta on kuitenkaan tässä vaiheessa turha puhua. Leveällä ja kokeneella materiaalilla varustettu Lukko on tällä kaudella vaikea joukkue kenen tahansa voitettavaksi illasta toiseen.

Joukkueissa pelaa kosolti toisilleen tuttuja pelaajia. Mielenkiintoisia taistelupareja joukkueiden välillä rooleissaan ovat esim. selvät joukkueidensa sisäisten pistepörssien johtajat Olli Palola ja Ville Vahalahti, perustamperelaiset voimahyökkääjät Ville Nieminen ja Masi Marjamäki ja tietysti molempien joukkueiden Liigan kärkikastiin laskettavat maalivahdit Juha Metsola ja Ryan Zapolski.

Seuraa Heitä

Ville Nieminen #17 |

Laitahyökkääjä

Paluu tapparalaiskannattajien eteen luultavasti jännittää Niemistä, mutta kanavoituuko jännitys hyvällä vai huonolla tavalla? Voi parhaimmillaan ratkaista vaikka koko otellun.

Masi Marjamäki #16 | Almtuna IS

Vasen laitahyökkääjä

Pitkän loukkaantumisjakson selättänyt Marjamäki iski avausmaalinsa Tapparassa viime pelissä. Jatkuvatko positiiviset otteet Lukkoa vastaan?

» Lähetä palautetta toimitukselle