Kamppailu jumbosijasta?

LIIGA / Ennakko
Sportin alivoima ei ole kukoistanut.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
Perjantain illassa Vaasassa kohtaavat Sport ja rakas karsintavastustaja Ilves. Joukkueet ottavat toisistaan mittaa ensimmäistä kertaa tälle kautta ja kyseessä on vaasalaisille tärkeä ottelu ja tärkeät pisteet tiedossa, jos haluavat pysyä muiden joukkueiden kannoilla.

Ilves on voittanut kaksi peliä putkeen vaikeamman jakson jälkeen, ja edellisessä ottelussa Pelicans kaatui komeasti luvuin 4-0. Tamperelaisilla oli pientä maalivahtiongelmaa Joonas Korpisalon loukkaannuttua hyvän alkukauden jälkeen, mutta viime pelissä Juha Järvenpää otti nollapelin.

Ulkomaan vahvistuksista Vojtech Polak sai tärkeän avausmaalin viime pelissä, ja on esiintynyt pirteästi. Kanadalaishyökkääjä Mark Hurtubise puolestaan ei ole vakuuttanut.

Teemu Rautiaisen, joukkueen kultakypärän, lisäksi ainakin nuoret pelaajat Roope Hintz ja Aleksi Mustonen ovat olleet pirteitä, vaikka pisteitä ei paljon ole tullutkaan. Hyvä itseluottamus on joukkueella päällä, ja tilanne näyttää oikein hyvältä.

Vaasalaisilla pelaajamarkkinoilla kuhinaa

Sportin tämän hetkistä tilannetta voi kuvailla vain yhdellä sanalla: huono. Joukkueella on takanaan viiden ottelun tappioputki ja pelaajamarkkinat käyvät. Kelsey Tessierin sopimus purettiin yhteisymmärryksessä ja Michal Kristof lähetettiin takaisin Heinolan Peliittoihin. 

Ranskalaisduo on ollut erinomaisessa iskussa viimeisimmän voiton jälkeen. Joukkueen kultakypärä Charles Bertrand ja Damien Fleury ovat saaneet kemiat toimimaan ja ylivoimallakin luotua vaarallisia tilanteita.

Veskariosastolla Hannu Toivonen on jatkanut hyvää peliään, kuten myös kakkosvahti Ville Hostikka. Kumpi tahansa voi aloittaa maalilla Ilvestä vastaan.

Seuraa Heitä

Juha Järvenpää #1 |

Maalivahti

On ollut mainiossa iskussa. Takana kaksi voittoa ja yksi päästetty maali.

Niko Peltola #70 |

Puolustaja

On pelannut erinomaisesti tähän mennessä ja avaa hyvin peliä.

» Lähetä palautetta toimitukselle