KeuPalle ikävä saldo tuplapeleistä Peli-Karhuja vastaan

Julius Rantaeskola nosti maalimäärään jälleen kahdella, nyt kokonaismäärä on jo 17.
KeuPa saapui Iisalmen keskiviikkoiltaan hakemaan revanssia viime lauantaista, jolloin Peli-Karhut hakivat kaksi pistettä Keuruulta. 807-päinen kotiyleisö ei joutunut kuitenkaan pettymään isäntiin, kun keuruulaiset jätettiin tylysti pisteittä 5-2 kotivoitolla.

Peräkkäiset ottelut IPK:ta vastaan eivät tarjonneet tiukasti pudotuspelipaikasta taistelevalle keuruulaisnipulle aivan sitä, mitä he lähtivät luultavasti hakemaan. IPK korjasi kummastakin pelistä voitot, voitto Keuruulla tuli vasta jatkoajalla, joten täysin ilman pisteitä KeuPa ei jäänyt.

Tammikuun kuukauden pelaajaksi valittu Julius Rantaeskola pyrki tekemään jälleen kaikkensa, jottei titteli siirtyisi hältä eteenpäin. Helsinkiläislähtöinen hyökkääjä jatkoi vahvaa vuottaan iskemällä KeuPaa vastaan tasoitusmaalin, sekä voittomaalin.

Ottelun avausmaalin iski hieman nihkeämpää kautta pelaava KeuPa-kapteeni Waltteri Lehtonen lähestulkoon korkealla mailalla maalinedustalta. Maalia nimittäin tarkasteltiin useampi minuutti, mutta lopulta se tulkittiin maaliksi. Kymmenen minuutin päästä IPK:n kultakypärä Rantaeskola tuo kotijoukkueen tasoihin.

Toisen maalin kotijoukkueelle iskee Topi Piipponen läpiajosta, johonka uskomattoman puolenkentän mittaisen syötön KeuPa-pelaajien välistä tarjoaa Tuomas Vartiainen. IPK jatkaa kurittamista, kun viime kaudella karhunutussa esiintynyt Valtteri Pihlajamäki ottaa kampitusjäähyn, jonka aikana Julius Rantaeskola iskee ottelun voittomaalin läpiajosta.

KeuPan Joni Piipponen tuo vielä toisen erän loppupuoliskolla eloa KeuPaan, mutta turhaan, koska ottelun seuraavat kaksi maalia ovat myös IPK-hyökkääjien käsialaa.

IPK kohtaa perjantaina kotonaan RoKin viimeistä kertaa tällä kaudella, kun KeuPa matkaa Savonlinnaan SaPKon vieraaksi. KeuPa on kiinni pudotuspelipaikassa vielä kahden pisteen turvin Kiekko-Vantaaseen nähden. IPK kamppailee taas karsintapaikkaa vastaan Peliittojen kanssa, joilla on piste enemmän.