Sinne lirahti – Tšekki iski ottelun ainokaisen jatkoajalla

Tšekki ja Norja pitivät yleisöä jännityksessä, nimittäin ottelun ensimmäinen ja ratkaiseva maali syntyi vasta jatkoajalla. Jan Kovar pääsi sutaisemaan kiekkoa, joka hiljalleen lirahti loistavan ottelun pelanneen Lars Haugenin selän taakse.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Muut timanttikuvat

MESTIS | 15.9.2017 21:36
Virveli kainalossa, luvista ei tietoakaan. Timi Lahtisen maila jäi ohimennen Matias Nisulan kainaloon. Vaihtoehtoisesti TUTOn liigalainalla on tavallista maagisempia mailankäsittelytaitoja.
LIIGA | 14.9.2017 22:16
"...seurasi aitiopaikalta, kun vastustaja teki maalin." Edellinen on usein käytetty fraasi urheilussa. Antti Jaatisella oli Äijänsuolla Lukko-Jukurit-ottelussa talon paras paikka seurata, kuinka Janne Niskalan omalta alueelta lähettämä kiekko lipui mikkeliläisten tyhjään maaliin. Lukko voitti ottelun 4-1.
LIIGA | 13.9.2017 17:32
Kärppien Miska Humaloja tarjosi JYPin Ossi Ikoselle hieman poskihierontaa maalin edessä.
LIIGA | 9.9.2017 21:25
Kannattajat muistivat jo varsin iäkästä kotijoukkuetta ennen kiekon putoamista jäähän. Lähes koko pääty oli esillä mustavalkoisena. Kuvittelisin, että TPS kiittää.

Kaikki kuvakoosteet

LIIGA | 19.9.2017 22:26
TPS voitti kotonaan Pelicansin maalein 3-2. Lahtelaisvieraat olivat isäntiä vikkeläjalkaisempia, mutta isännät kampesivat itsensä voittoon siitä huolimatta. Ottelua ei voitettu Vladimir Jursinovin opein hyvän liikkeen kautta, vaan tarvittavat osumat saatettiin maalia kohti rauhallisesti siniviivan tuntumasta.
LIIGA | 16.9.2017 23:03
Pelicans sai lauantaivieraakseen Helsingin IFK:n. Pitkään maalittomana olleen ottelun ratkaisu tapahtui kolmannessa erässä, kun Iikka Kangasniemi ja Antti Tyrväinen tekivät komeat maalit. Lennart Petrell ohjasi taidokkaasti vielä maalin HIFK:lle, mutta täydet pisteet jäivät Lahteen.
LIIGA | 16.9.2017 22:23
HPK sai syksyiseen lauantai-iltaan vieraita Tampereelta, kun vastaan asettui Ilves. Kovavauhtisessa pelissä nähtiin lukuisia maalipaikkoja, mutta vain kaksi maalia. Illan hahmo oli Emil Larmi, joka pelasi kauden ensimmäisen nollapelinsä ja johdatti joukkueen kolmeen pisteeseen.
KHL | 16.9.2017 19:42
Pitkän vieraskiertueensa päättänyt Jokerit kohtasi kauden ensimmäisessä kotiottelussaan Riian Dinamon. Valkoisissa paidoissa juhlakauden aloittanut Jokerit iski kolmannen maalinsa Dinamon verkkoon jo toisen erän alkuhetkillä, mutta menetti otettaan ottelun edetessä. Dinamo takaa-ajo riitti kuitenkin vain maalin päähän, joten Jokerit nappasi juhlakauden kotiavauksestaan täydet kolme pistettä.

Kommentit

Lisää artikkeleita