x

Osallistu Jatkoajan lukijatutkimukseen

Tutkimuksessa kartoitamme lukijoidemme mielipiteitä Jatkoaika.comin toimitukselliseen sisältöön liittyen. Vastaamalla lukijatutkimukseen voit siis tuoda äänesi kuuluviin ja vaikuttaa sivuston tulevaisuuteen.

Tutkimukseen vastaamiseen kannattaa varata aikaa noin 5 minuuttia. Kaikki vastaukset käsitellään täysin luottamuksellisesti ja nimettöminä.

Kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan 10 kappaletta tyylikkäitä Jatkoaika-lippiksiä ja -pipoja.

Osallistu kyselyyn tästä »

Ei kiitos

Pudotuspelit oli vain alkua − Oilersin tähtäimessä on Stanley Cup

Edmonton Oilers palasi viime kaudella pudotuspeleihin 11 vuoden tauon jälkeen. Nyt Oilers haluaa olla vakavasti otettava Stanley Cup -haastaja.

Edmonton Oilers on yksi NHL:n mielenkiintoisimmista joukkueista. 11 vuoden poissaolo pudotuspeleistä tuli päätökseensä viime keväänä, ja Oilers janoaa pudotuspeleihin jatkossakin.

Eikä nuori ja nälkäinen edmontonilaisryhmä pitkään tyydy pelkkään pudotuspelipaikkaan, vaan Connor McDavidin ja Leon Draisaitlin kaltaisten supertähtien odotetaan lähivuosina tuovan Stanley Cupin Edmontoniin ensimmäistä kertaa sitten kevään 1990.

McDavidin ja Draisaitlin kaltaisten kulmakivien ympärille on hyvä rakentaa voittava joukkue.

Tällä kaudella Oilers on vielä haastaja, mutta lähivuosina ehdottomasti ennakkosuosikki Stanley Cup -voittajaksi.

Päävalmentaja Todd McLellan sai jo toisella Oilers-kaudellaan luotua joukkueelle voittavan pelitavan, ja alkavalle kaudelle Oilers-GM Peter Chiarelli on tehnyt hyviä siirtoja.

Alisuorittanut Jordan Eberle vaihtui pari vuotta nuorempaan Ryan Stromeen, joka ei New York Islandersissa pystynyt vastaamaan odotuksiin. Florida Panthersista ulosostettu Jussi Jokinen taas tuo nuoreen joukkueeseen arvokasta kokemusta.

Tärkein liike oli kuitenkin sitouttaa McDavid ja Draisaitl pitkillä sopimuksilla. Vaikutus palkkakattoon on iso, mutta Chicago Blackhawksista ja Pittsburgh Penguinsista voi ottaa mallia, mihin vahva panostus tähtihyökkääjiin parhaimmillaan johtaa.

Oilers-kokoonpano on kokonaisuutenakin kilpailukykyinen. 

Cam Talbot todisti vihdoin olevansa voittava ykkösmaalivahti. Puolustus on Andrej Sekeran poissaolon vuoksi pieni kysymysmerkki, mutta hyökkäyksessä on niin paljon lunastamatonta potentiaalia, että Oilers pystyy voittamaan puolustusvirheistä huolimatta.

Tällä kaudella Oilers on vielä haastaja, mutta lähivuosina ehdottomasti ennakkosuosikki Stanley Cup -voittajaksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Superlupauksesta supertähdeksi kasvanut Connor McDavid: "Ammattilaisuus tuo mukanaan tiettyjä asioita, joihin on oltava valmis"

MAAJOUKKUE | 8.5.2018 0:19
Kanada murjoi miesten MM-kisaisäntä Tanskan jäänrakoon tylyin lukemin. Joukkueen kapteeni ja kisojen − koko maailmankin − kirkkain supertähti Connor McDavid painotti monipuolisuuden ja tasaisuuden merkitystä. Hän kertoi myös, miltä on tuntunut nousta koko universumin hehkuttamasta superteinistä NHL-ammattilaiseksi. lue lisää

Oilers pestasi KHL:ssä menestyneen SKA-vahdin − Mikko Koskinen palaa Pohjois-Amerikkaan

NHL | 1.5.2018 20:25
Edmonton Oilers hankki maalilleen KHL:ssä menestyneen suomalaisvahti Mikko Koskisen. lue lisää

Ted Lindsay -palkinnon finalistit julki - McDavid toistamiseen ehdolla

NHL | 27.4.2018 13:01
NHL:n pelaajyhdistys julkisti torstaina finalistit Ted Lindsay -palkinnon saajiksi. Edmonton Oilersin tähtihyökkääjä Connor McDavid tavoittelee toista peräkkäistä voittoa. lue lisää

Oilers jatkosopimukseen AHL:ssä pisteitä tehneen Ty Rattien kanssa

NHL | 15.4.2018 19:59
AHL:ssä tällä kaudella pääasiassa pelannut kanadalaishyökkääjä Ty Rattie on tehnyt vuoden mittaisen jatkosopimuksen Edmonton Oilersin kanssa. lue lisää

Oilers vaihtoi strategiaansa siirtorajalla − fyysisyyden tilalle taitoa ja nopeutta

NHL | 28.2.2018 16:00
Edmonton Oilers ei juuri parantanut osakkeitaan siirtorajalla tulevaa kautta ajatellen. Organisaatio yrittää muuttaa suuntaansa hankkimalla nopeutta ja taitoa laituriosastolleen. Kaupatuista pelaajista saatu vastine oli kuitenkin kaukana toivotusta. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Yohann Auvitu

Edmonton #81 L p
s. 1989 Ivry Sur Seine, FRA
184CM / 91KG
SOPIMUS: 2018
VARAUS: Ei varausta