Mielipide

Pasi Peltonen tyytyväinen uuteen valmennukseen

LIIGA / Kolumni
Perusässä Pasi Peltonen on urallaan ehtinyt nähdä sekä 1990-luvun Ässien paremmat ajat että sitten viime vuosien rämpimiset. Peltonen on tyytyväinen Mika Toivolan tuomiin uusiin tuuliin ja hän katsookin alkavaan kauteen hyvin luottavaisesti.

JA: Pasi Peltonen, millaisin ajatuksin alkavaan kauteen?

PP: Hyvin mielin, meillä on uusiutunut sekä seurajohto että valmennus. Mika Toivola on tuonut Poriin taas sitä mitä sieltä on parina viime vuotena puuttunut. Valmennus on todella laadukasta. Samalla Poriin on tullut lahjakkaita nuoria ympäri Suomea, ja nimenomaan sellaisia kavereita jotka
haluavat kantaa patapaitaa. Eli luottavaisin mielin sekä itse että koko joukkue. Me pystymme voittamaan kenet tahansa hyvänä iltana.

JA: Harjoituspelit ovat menneet vaihtelevasti.

PP: Muutamat harjoituspelit, mitä olemme pelanneet, olemme pystyneet pelaamaan hyvin. Ehkä se maltti on muutamissa peleissä kadonnut.

JA: Muutamana viime kautena Ässillä on peli kaatunut jäähyihin, ja nyt on muutama harjoituspeli osoittanut että valmentajanvaihdos ei ole suoraan auttanut siihen.

PP: Oulun peli meni enemmänkin tuomarin piikkiin, eli siitä pelistä ei kannata vetää mitään johtopäätöksiä. Kauden alkaessa meidän jäähyt tulevat jäämään pois.

JA: Sinulla on paikat kunnossa, ja olet valmis tositoimiin.

PP: Kyllä, sormi on parantunut ja nyt uskaltaa vetää täysillä.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös