Mielipide

Matikainen: Olen yksi vaihtoehdoista

LIIGA / Kolumni
Bluesin päävalmentajakeskustelu on jatkunut tiiviisti mediassa sekä hallien käytävillä. Todennäköisenä Kari Heikkilän seuraajana pidetty nykyinen apuvalmentaja Petri Matikainen myöntää olevansa yksi vaihtoehdoista.

- Mä olen yksi vaihtoehto, mutta ei organisaatio ole vielä mitään ratkaisua tehnyt, Matikainen toppuuttelee.

Toista kauttaan Bluesissa valmentava Matikainen ei näe nykyistä tilannetta keskittymisen kannalta vaikeana. Työnteko on jatkunut samalla tavalla kuin tähänkin asti.

- Ei tää sen ihmeempä ole. Ei se tätä tilannetta mihinkään tästä muuta. Kun Kake on sanonut, ettei hän jatka, niin sen jälkeen on yksi vaihtoehto ollut minä. Ei se sen kummempaa ole, Pelicansin päävalmentajana aikaisemmin toiminut Matikainen jatkaa.

Joka tapauksessa Bluesin ensi kauden päävalmentajan nimi on mitä todennäköisemmin selvillä viimeistään helmikuun alussa.

- Luulisin, että organisaatio tekee tässä lähitulevaisuudessa ne ratkaisut ja ilmoittelee niistä – mitä ne sitten ikinä onkin. Enempää mulla ei oikeastaan siihen ole kerrottavaa, hän jatkaa rauhalliseen ja hillittyyn sävyynsä.

Huomionarvoinen tyyliseikka on viime aikoina ollut se, että Matikainen on noin joka toisessa pelissä saapunut lehdistön eteen Bluesin edustajana. Ennen Kari Heikkilä hoiti käytännössä kaikki lehdistötilaisuudet.

- Mä olen nyt vetänyt näitä tässä. Viime lauantainakin Lahdessa Kake lähti menemään ja pääsi huilaamaan vähän. Eli ei suurempaa dramatiikkaa liity tähänkään hommaan, Matikainen sanoi valmentajien työnjaosta.

Blues on ilmoittanut tiedottavansa Heikkilän seuraajasta kahden viikon sisällä.

» Lähetä palautetta toimitukselle