Mielipide

Kommentti: Tapparan peräpään leikki kostautui tylyllä tavalla

LIIGA / Kolumni

Dominik Hrachovina vaihdettiin Teemu Lassilan tilalle Tappara-Ilves-ottelun toisen erän lopulla. Tilanne oli tuossa vaiheessa 4-3 Ilvekselle. Hetkeä myöhemmin Teemu Rautiainen lisäsi tupsukorvien johdon jo 5-3:een.

Ilves teki viisi maalia seitsemään minuuttiin ja 21 sekuntiin.

Tappara oli kaksi ensimmäistä erää kiekollisesti pätevämpi osapuoli, ja puolustajat Otso Rantakari ja Valtteri Kemiläinen onnistuivat maalinteossakin. Näissäkin maaleissa Ilves-maalivahti Antti Lehtonen antoi hieman vastustajalle eteen.

Omassa päässä kirvesrinnoilla ei vaan onnistunut varsinkaan toisessa erässä yhtään mikään.

Ilves sai haettua muutamilla päätytaklauksilla painetta Tappara-päädystä ja vierasjoukkueen pienikokoisetkin hyökkääjät pääsivät ajamaan maalille kuin paraatiovista.

Tapparan on herättävä luulotaudistaan nopeasti, ja alettava nostaa myös miestä seinälle ja äijää luukulle. Mikäli sinioranssit jatkavat lepsua pelaamista maalien edustoilla, kävelee Ilves sensaatiomaiseen avausvoittoon puolivälierissä.