Mielipide

Kommentti: Herätys, Nuoret leijonat − Latviakin on siellä

MAAJOUKKUE / Kolumni
Suomi ja Latvia aloittivat karsintapelinsä. Ensimmäistä ottelua on nyt pelattu kaksi erää ja tilanne on tasan 1−1. Lukemat eivät ole ollenkaan sellaiset, mitkä niiden pitäisi olla.

Suomen ja Latvian välinen karsintasarja on alkanut Nuorten leijonien kannalta järkyttävissä merkeissä. Kaksi erää on pelattu, ja tilanne on tasan. Vaikka Suomi meni johtoon, tasoitti Latvia pelin toisen erän alkuun.

Suomi on tietenkin hallinnut kiekkoa koko ottelun ajan, mutta tekeminen on ollut laukausmääristä huolimatta erittäin puolivillaista. Mareks Mitens ei ole joutunut sellaiseen tulitukseen, mihin olisi hänen luullut ajautuvan, jos suomalaiset haluaisivat todella voittaa tämän ottelun selvästi.

Latvia on jo 40 minuutin aikana osoittanut, että jos Nuoret leijonat antavat yhdenkin ylimääräisen paikan, Baltian sankarit rokottavat hieman epävarman oloista Veini Vehviläistä armotta.

Nyt herätys, Suomi! Erityisesti johtavat pelaajat, etunenässä kapteeni Olli Juolevi. Jos menestymään tottuneet pelaajat pelaavat näin löysästi, Latvia ansaitseekin voittaa tämän ottelun.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös