KeuPa kahden yhteistyöseuran ristitulessa

KeuPa HT on uudenlaisen tilanteen edessä, kun seura solmi Lukko-yhteistyön lisäksi yhteistyösopimuksen myös JYPin kanssa.

Keskisuomalaisessa kiekkoilussa tapahtui mullistuksia kesällä, kun JYP-Akatemia putosi karsintojen kautta Suomi-sarjaan ja samalla koko joukkueen toiminta lopetettiin. Jyväskylän akatemiatoiminta on ollut ainutlaatuista Suomen mittapuulla, ja JYP olikin uuden tilanteen edessä.

Uudeksi yhteistyöseuraksi valikoitui keuruulainen KeuPa HT, joka on kuitenkin tehnyt jo aikaisemmilla kausilla tiivistä yhteistyötä Rauman Lukon kanssa. Lukko-yhteistyökin on ollut erityisen tiivistä, sillä seuroilla on ollut jopa yhteisiä sopimuspelaajia, jotka ovat sitten seilanneet Rauman ja Keuruun väliä.

KeuPan ja JYPin yhteistyö oli keskisuomalaisen kiekkoilun kannalta luonteva vaihtoehto. Myös tämä sopimus on tiivis, sillä se on tuottanut KeuPalle hyötyä myös sponsorineuvotteluissa, ja keuruulaisten on määrä pelata kauden aikana kaksi kotiotteluaan Jyväskylän jäähallissa.

Kysymysmerkkinä keuruulaisten kauden yllä leijuukin, miten yhteistyö kahden keskenään kilpailevan organisaation kanssa tulee toimimaan? Vastaava viritelmä on nähty esimerkiksi Lempäälässä, jossa pelaajaruletti on ollut ajoittain mielipuolista.

Keuruulaisten oma pelaajapakka näyttää jopa yllättävän kovalta. Myös tämä on osittain Liiga-yhteistyön mahdollistamaa. Lainapelaajien vyöry voi kuitenkin sotkea joukkueen peliä ja sisäisiä kemioita, mikäli sitä ei saada toimimaan kaikkia osapuolia tyydyttävällä tavalla.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Suomenmestari Tuokkola KeuPan tolppien väliin - "Todellinen laatuvahti"

MESTIS | 14.11.2017 22:25
Mestiksen kärjessä majaileva KeuPa saa maalivahtiosastolleen kokeneen vahvistuksen, kun alkukauden Itävallassa torjunut Pekka Tuokkola siirtyy keuruulaisryhmään. lue lisää

Joona Erving Jatkoajan valinta kuukauden Mestis-pelaajaksi: "Pelataan sille, kuka istuu vieressä"

MESTIS | 3.11.2017 15:23
Jatkoajan Mestis-toimitus valitsee tälläkin kaudella joka kuukausi kuukauden pelaajan. Lokakuussa valinta kohdistui KeuPan puolustajaan Joona Ervingiin. lue lisää

17-vuotias Anttoni Honka tekee Liiga-debyyttinsä JYP-paidassa − kaksi pelaajaa Mestikseen

LIIGA | 17.10.2017 12:44
JYPin nuori lupaus Anttoni Honka saa ensimmäisen näytönpaikkansa Liigassa, kun 17-vuotias luistelee joukkueen puolustuksessa SaiPa-ottelussa. lue lisää

JYP lainaa hyökkäysvoimaa KeuPasta

LIIGA | 16.10.2017 12:55
JYP lainaa KeuPa-hyökkääjä Markus Jokisen riveihinsä toistaiseksi. lue lisää

Mestis-kierroksella mielenkiintoisia vahvistuksia - Hermes tarvitsee voiton kipeästi

MESTIS | 13.10.2017 14:07
Perjantai-illan Mestis-kierroksella pelataan neljällä paikkakunnalla. Sarjakärki KeuPa hamuaa takaisin voittojen tielle Iisalmessa IPK:n vieraana. Sarjataulukossa perättäin olevat TUTO ja RoKi mittaavat paremmuuttaan Turussa. Muita taistelupareja ovat Ketterä-LeKi ja Hermes-SaPKo. lue lisää

Kommentit

Lisää artikkeleita

Luetuimmat

Niko Ahoniemi

KeuPa HT #27 L lh
s. 1996 Tampere
179CM / 76KG
SOPIMUS: Laina (Ilves)