Keskustelupalstalla on huoltokatko, jonka aikana se ei ole käytettävissä

Hei saksalaiset, palauttakaa arvottomat mitalinne!

Saksan pelaajat nyt tuoreina olympiamitalisteina taatusti pohtivat, voiko nämä arvottomat metallinpalaset, jotka he tästä arvottomasta turnauksesta voittivat, palauttaa johonkin.

Kaikkien aikojen voitto ja suurin saavutus Saksan jääkiekossa koskaan!

Näin kuvailtiin Saksan välierävoittoa Kanadasta.

Saksa pelasi olympialaisten jääkiekon finaalissa ja oli vielä hämmentävän lähellä voittaa koko turnauksen. Se on ihme, sensaatio, johon kukaan ei uskonut ennen turnausta - ei edes joukkueen pelaajat.

Ei kun ai niin, eipäs olekaan. Tämähän oli se onneton, surkeatasoinen ja tylsä olympiaturnaus, jossa voitetut mitalit voi heittää saman tien roskakoriin.

Täysin merkityksetön EHT-tason höntsä. Nämä eivät olleet edes B-luokan kisat vaan C-luokan. Joidenkin rohkeiden arvioiden mukaan jopa D-luokan.

Nyt siellä liiteli joku Saksa olympiafinaaliin.

Olympialaisista puhutaan arvokisoina, mutta vuoden 2018 jääkiekon olympiaturnaus ei sellaiseksi lukeudu.

Hitsi vieköön, kun piti Saksan se mitali juuri näissä kisoissa voittaa. Kun ei tällä turnauksella ole mitään arvoa jääkiekkoilijoille, katsojille tai kenellekään muulle. Olisi pitänyt koko turnaus jättää pelaamatta.

Saksassa varmasti nyt mietitään jo kuumeisesti, minne nämä turnauksessa voitetut mitättömät metalliläpyskät voi palauttaa.

Kyllä olisi kaikki ollut paremmin, jos NHL-pelaajat olisivat olleet turnauksessa.

Olisi tiedetty tasan tarkkaan, mikä joukkue turnauksen voittaisi. Nyt siellä liiteli joku Saksa olympiafinaaliin. 

Ennen puhuttiin, että jalkapallo on peli, jota pelataan 90 minuuttia, ja lopulta Saksa voittaa. Nyt ne halvatun sakemannit saavat jääkiekkoonkin oman rimpsunsa: jääkiekko on peli, jota pelataan 60 minuuttia, ja lopulta Saksa voittaa.

Oli suorastaan hölmöä, että turnaus oli näin tasainen. Että pienemmätkin maat pystyivät haastamaan isoja. Ihan hanuristahan se sellainen on.

Kyllä olisi Lauri Marjamäkikin valmentanut paremmin ja laskenut maalipaikat vieläkin tarkemmin, jos olisivat laineet, barkovit ja ahot olleet mukana. Ei kai nyt ketään ihan oikeasti kiinnosta valmentaa jossain nollatason höntsäturnauksessa.

Saati pelata ja taistella olympiamitalista.

Joten saksalaiset: voititte hopeaa väärässä turnauksessa, väärillä pelaajilla ja vääränlaisia vastustajia vastaan. Teidän saavutuksenne on arvoton. Palauttakaa mitalinne välittömästi.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

"Suurin saavutus saksalaisen jääkiekon historiassa" - pelaajat nauroivat kultatavoitteelle ennen turnausta

MAAJOUKKUE | 23.2.2018 18:58
Tuskin kukaan olisi ennen turnausta uskonut, että Saksa nähtäisiin tulevassa olympiafinaalissa. Tähän eivät uskoneet edes Saksan pelaajat, jotka ennen turnausta nauroivat olympiakultaan viittavalle ryhmäkeskustelun nimelle. lue lisää

Katkera tappio, iloiset ilmeet – Saksan päävalmentaja kehui joukkuettaan

MAAJOUKKUE | 25.2.2018 12:30
Olympialaisten finaaliottelun jälkeen niin Venäjän OU kuin Saksa olivat lähinnä hymyssä suin. Myös siis Saksa, vaikka se hävisikin pelin. Turnaus sujui sillä kuitenkin selvästi yli odotusten. lue lisää

Venäjän OU:n vyöryä ei pysäytetä - Saksa hakee toista jättiyllätystä

MAAJOUKKUE | 23.2.2018 7:22
Olympiaturnauksessa on tänään vuorossa välierät. Otteluparien Venäjän OU–Tšekki ja Kanada–Saksa voittajat nähdään sunnuntain olympiafinaalissa. Jatkoajan kisatiimi arvioi joukkueiden mahdollisuudet edetä sunnuntain finaaliin. lue lisää

Venäjän OU rohmusi valintoja miesten turnauksen tähdistöön – Tolvanen ainoa suomalainen

MAAJOUKKUE | 25.2.2018 13:25
Eeli Tolvanen valittiin miesten jääkiekon olympiaturnauksen tähdistökentälliseen ainoana suomalaisena. Venäjän OU:n Ilja Kovaltšuk on turnauksen arvokkain pelaaja. lue lisää

Saksa nöyryyttää Kanadaa olympialaisten välierässä - Brule lensi suihkuun

MAAJOUKKUE | 23.2.2018 15:39
Saksa on tekemässä toista jättiyllätystä olympialaisissa. Toisen erän jälkeen se johtaa välierää Kanadaa vastaan jo 4-1. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Blair Jones

Saksa #19 R kh
s. 1986 Central Butte, SK, CAN
191CM / 95KG
SOPIMUS: 2016
VARAUS: 2005 Tampa Bay Lightning 4. kierros #102