Arkisto - Valko-Venäjä U20

Hakutulokset 1 - 20 / 30

Uutinen

Ensi kauden nuorten MM-kisoihin nouseva maa selvisi – Valko-Venäjä palaa ylimmälle sarjatasolle

MAAJOUKKUE | 19.12.2021 16:15
Valko-Venäjä nousee ensi vuonna Venäjällä pelattaviin nuorten MM-kisoihin.
Valko-Venäjä U20
Haastattelu

Venäjän päävalmentaja harmitteli hylättyä maalia – "Se olisi voinut muuttaa koko pelin"

MAAJOUKKUE | 5.1.2021 8:00 | Tuuli Määttä
Venäjä hävisi Kanadalle selkeästi 0–5 nuorten maailmanmestaruuskisojen puolivälierässä. Päävalmentaja Larionov ei tarjonnut tappiolle tekosyitä.
Kanada U20, Valko-Venäjä U20
Uutinen

Uutta: MM-finaalin visainen tilanne ei ollut suomalaistuomarien virhe – Kanadalaiskamera torjui kiekon ja pelasti Kanadan

MAAJOUKKUE | 5.1.2020 23:21
Suomalaistuomarit selvittivät MM-finaalin loppuhetkien todella oudon tilanteen sääntöjenmukaisesti.
Kanada U20, Valko-Venäjä U20, tuomarit, tuomaritoiminta, Jyri Rönn, IIHF, Kristian Vikman, Lassi Heikkinen
Artikkeli

Valko-Venäjälle valtava pettymys – ”Muut pelasivat, mutta me vain olimme jäällä katsomassa peliä”

MAAJOUKKUE | 4.1.2018 23:11 | Mika Pukkinen
Valko-Venäjä taipui Tanskalle karsintaotteluissa suoraan kahdessa ottelussa. Näin ollen valkovenäläiset hakevat jälleen vauhtia alle 20-vuotiaiden MM-kisojen IA-Divisioonasta.
Valko-Venäjä U20, Maksim Sushko
Uutinen

Pikamaaleja molemmin puolin - Tanska säilytti paikkansa ylimmällä tasolla

MAAJOUKKUE | 4.1.2018 22:03
Tanskan ja Valko-Venäjän toinenkin karsintaottelu oli tiukka. Tällä kertaa ratkaisua haettiin aina voittomaalikilpailusta asti, jossa Tanska onnistui maalinteossa neljä kertaa. Näin maalle kirjattiin 3-2-voitto ja se merkitsi sarjapaikan säilyttämistä
Tanska U20, Valko-Venäjä U20
Uutinen

Valko-Venäjän Derjabin sikaili – Tanskan pelaaja paareilla ulos

MAAJOUKKUE | 4.1.2018 20:38
Karsintaottelussa Tanskan ja Valko-Venäjän välillä koettiin kauhunhetkiä, kun Valko-Venäjän Dmitri Derjabin tarjosi tarpeetonta kovuutta väärässä paikassa tanskalaispelaajalle.
Uutinen

Tanska kuudella tasoihin ja vielä varsinaisella peliajalla voittoon

MAAJOUKKUE | 2.1.2018 23:50
Tanskan ja Valko-Venäjän välinen ensimmäinen karsintaottelu sai dramaattisen lopun. Viimeisen minuutin alkaessa Valko-Venäjä johti ottelua, mutta Tanska vei voiton kahdella viimeisen minuutin maalilla.
Uutinen

Kanada varmisti lohkovoiton, Valko-Venäjä joutuu karsimaan

MAAJOUKKUE | 31.12.2017 10:26
Lauantaina nuorten MM-kisoissa pelattiin kaikkiaan neljä ottelua. Suomen lisäksi voittoon vyöryivät odotetusti Tšekki, Ruotsi ja Kanada.
Tšekki U20, Valko-Venäjä U20, Ruotsi U20, Sveitsi U20, Kanada U20, Tanska U20
Haastattelu

Valko-Venäjä suli kuin lumi kevätlämmössä – ”Teillä pitää olla munaa!”

MAAJOUKKUE | 30.12.2017 22:40 | Mika Pukkinen
Tšekki kaatoi Valko-Venäjän lukemin 6-5 Buffalon päiväottelussa. Ratkaisuhetkeksi nousi toisen erän ensimmäinen kymppi, jossa tšekkiläiset painoivat viisi maalia reiluun kymmeneen minuuttiin. Se ei mielyttänyt Valko-Venäjän pukuosastoa.
Uutinen

Kostin osui kahdesti - Venäjälle toinen voitto

MAAJOUKKUE | 29.12.2017 22:06
Venäjä otti B-lohkon perjantain ainoassa ottelussa voiton Valko-Venäjästä maalein 5-2. Klim Kostinin kaksi maalia sekä Artur Kajumovin maali ja syöttö nostivat kaksikon ainakin hetkellisesti turnauksen pistepörssin kärkeen.
Venäjä U20, Valko-Venäjä U20
Uutinen

Sveitsi tiukoilla turnausavauksessaan

MAAJOUKKUE | 28.12.2017 0:29
Keskiviikon ensimmäisessä ottelussa Sveitsi onnistui voittamaan Valko-Venäjän. 3−2-voitto oli työn ja tuskan takana, sillä Sveitsi oli tappiolla vielä kolmannen erän alkupuoliskolla.
Sveitsi U20, Valko-Venäjä U20
Artikkeli

Turnauksen kaikki varausikäiset pelaajat - ketkä varataan ja milloin?

MAAJOUKKUE | 26.12.2017 12:00 | Mika Pukkinen
Alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa nähdään myös tulevan kesän potentiaalisia NHL-varauksia. Jatkoaika kokosi yhteen kaikki turnauksen varausikäiset pelaajat.
Tšekki U20, Suomi U20, Valko-Venäjä U20, Venäjä U20, USA U20, Ruotsi U20, Slovakia U20, Kanada U20, Sveitsi U20, Rasmus Dahlin
Uutinen

Valko-Venäjä julkisti viimeisenä kisamiehistönsä

MAAJOUKKUE | 26.12.2017 8:28
Täksi kaudeksi takaisin ylimmälle tasolle noussut Valko-Venäjän nuorten maajoukkue julkisti miehistönsä kisajoukkueista viimeisenä.
Artikkeli

Seuraa heitä: Haastajamaiden parhaat

MAAJOUKKUE | 24.12.2017 11:00 | Markus Suhonen
Nuorten MM-kisat ovat jälleen ovella, ja kultamitalista pelataan tällä kertaa Yhdysvalloissa Buffalossa. Jatkoaika esittelee kisojen haastajamaiden, Tšekin, Sveitsin, Tanskan, Slovakian ja Valko-Venäjän, parhaimmat ja näkyvimmät pelaajat.
Sveitsi U20, Tšekki U20, Slovakia U20, Tanska U20, Valko-Venäjä U20, Filip Chytil, Martin Nečas
Artikkeli

Valko-Venäjä: Faikovin pojat muutamalla vahvistuksella Pohjois-Amerikasta

MAAJOUKKUE | 21.12.2017 12:00 | Mika Pukkinen
Valko-Venäjä on hissijoukkueiden kruunaamaton kuningas. Täksi vuodeksi valkovenäläiset hilasivat laivansa jälleen pääkisoihin, mutta riittääkö materiaali pitämään joukkueen siellä myös ensi vuoteen?
Valko-Venäjä U20, Yegor Sharangovich, mm-ennakkojuttu
Artikkeli

B-lohkon leiriryhmät nuorten MM-kisoihin

MAAJOUKKUE | 6.12.2017 20:19 | Mika Pukkinen
Alle 20-vuotiaiden leiriryhmiä julkaistaan hiljalleen seuraavien päivien aikana. Jatkoaika niputti yhteen maiden leirikokoonpanoja.
Tšekki U20, Sveitsi U20, Ruotsi U20, Venäjä U20, Valko-Venäjä U20
Haastattelu

Sveitsi on askeleen lähempänä himoittua paikkaa

MAAJOUKKUE | 2.1.2016 19:18 | Leo Runsas
Sveitsi ja Valko-Venäjä aloittivat alle 20-vuotiaiden MM-turnauksen karsintaottelut lauantaina. Ottelu päättyi lopulta Sveitsin 5-1-voittoon. Jatkoaika jututti ottelun jälkeen yhtä kummankin joukkueen avainpelaajista, Sveitsin Timo Meieriä ja Valko-Venäjän Vadim Malinovskia.
Sveitsi U20, Valko-Venäjä U20, Timo Meier, Vadim Malinovski
Kolumni

Sveitsi ja Valko-Venäjä koettavat pelastaa sen, mitä pelastettavissa on

MAAJOUKKUE | 2.1.2016 9:00 | Leo Runsas
Sveitsin nuorten MM-kisat vuonna 2016 eivät ole menneet lainkaan putkeen. Joukkue sijoittui A-lohkon hännänhuipuksi kerättyään vaivaisen yhden pisteen neljästä ottelusta. Joukkueen peli myös muistutti pahimmillaan lähinnä kaaosta. Nyt edessä ovat karsinnat sarjapaikasta Valko-Venäjää vastaan.
Kuvakooste

Tšekki nousi kolmannessa erässä hyvin taistelleen Valko-Venäjän ohi

MAAJOUKKUE | 30.12.2015 18:55 | Riku Laukkanen
B-lohkon iltapäiväpelissä Tšekki onnistui nousemaan kolmannessa erässä hyvin taistelleen Valko-Venäjän ohi. Se nousi samalla sarjataulukossa seitsemään pisteeseen.
Tšekki U20, Valko-Venäjä U20
Kolumni

Onko Valko-Venäjä ylimmällä tasolla väärään aikaan?

MAAJOUKKUE | 30.12.2015 16:52 | Eero Hurmerinta
Jääkiekon arvokisoissa kaikilla tasoilla huonoimmat joukkueet putoavat sarjatasoa alemmas ja alempien tasojen parhaat nousevat tasoa ylemmäs. Aikuisten tasolla merkitys on pieni, sillä joukkueiden taso vaihtelee vuodesta vuoteen sen verran vähän, että putoamiset ja nousut vaikuttavat vähän. Junioreissa tilanne on toinen, sillä ikäluokkien taso vaihtelee suuresti varsinkin niissä maissa, jotka hissiliikettä tekevät.