Uutinen

Ensi kauden nuorten MM-kisoihin nouseva maa selvisi – Valko-Venäjä palaa ylimmälle sarjatasolle

19.12.2021 16:15
Valko-Venäjä nousee ensi vuonna Venäjällä pelattaviin nuorten MM-kisoihin.

Haastattelu

Venäjän päävalmentaja harmitteli hylättyä maalia – "Se olisi voinut muuttaa koko pelin"

5.1.2021 8:00
Venäjä hävisi Kanadalle selkeästi 0–5 nuorten maailmanmestaruuskisojen puolivälierässä. Päävalmentaja Larionov ei tarjonnut tappiolle tekosyitä.
Uutinen

Uutta: MM-finaalin visainen tilanne ei ollut suomalaistuomarien virhe – Kanadalaiskamera torjui kiekon ja pelasti Kanadan

5.1.2020 23:21
Suomalaistuomarit selvittivät MM-finaalin loppuhetkien todella oudon tilanteen sääntöjenmukaisesti.
Artikkeli

Valko-Venäjälle valtava pettymys – ”Muut pelasivat, mutta me vain olimme jäällä katsomassa peliä”

4.1.2018 23:11
Valko-Venäjä taipui Tanskalle karsintaotteluissa suoraan kahdessa ottelussa. Näin ollen valkovenäläiset hakevat jälleen vauhtia alle 20-vuotiaiden MM-kisojen IA-Divisioonasta.
Uutinen

Pikamaaleja molemmin puolin - Tanska säilytti paikkansa ylimmällä tasolla

4.1.2018 22:03
Tanskan ja Valko-Venäjän toinenkin karsintaottelu oli tiukka. Tällä kertaa ratkaisua haettiin aina voittomaalikilpailusta asti, jossa Tanska onnistui maalinteossa neljä kertaa. Näin maalle kirjattiin 3-2-voitto ja se merkitsi sarjapaikan säilyttämistä
Uutinen
Valko-Venäjän Derjabin sikaili – Tanskan pelaaja paareilla ulos
4.1.2018 20:38
Karsintaottelussa Tanskan ja Valko-Venäjän välillä koettiin kauhunhetkiä, kun Valko-Venäjän Dmitri Derjabin tarjosi tarpeetonta kovuutta väärässä paikassa tanskalaispelaajalle.
Uutinen
Tanska kuudella tasoihin ja vielä varsinaisella peliajalla voittoon
2.1.2018 23:50
Tanskan ja Valko-Venäjän välinen ensimmäinen karsintaottelu sai dramaattisen lopun. Viimeisen minuutin alkaessa Valko-Venäjä johti ottelua, mutta Tanska vei voiton kahdella viimeisen minuutin maalilla.
Uutinen
Kanada varmisti lohkovoiton, Valko-Venäjä joutuu karsimaan
31.12.2017 10:26
Lauantaina nuorten MM-kisoissa pelattiin kaikkiaan neljä ottelua. Suomen lisäksi voittoon vyöryivät odotetusti Tšekki, Ruotsi ja Kanada.

Kuvakoosteet

Kuvat
Tšekki nousi kolmannessa erässä hyvin taistelleen Valko-Venäjän ohi
MAAJOUKKUE | 30.12.2015 18:55
B-lohkon iltapäiväpelissä Tšekki onnistui nousemaan kolmannessa erässä hyvin taistelleen Valko-Venäjän ohi.
Haastattelu
Valko-Venäjä suli kuin lumi kevätlämmössä – ”Teillä pitää olla munaa!”
30.12.2017 22:40
Tšekki kaatoi Valko-Venäjän lukemin 6-5 Buffalon päiväottelussa. Ratkaisuhetkeksi nousi toisen erän ensimmäinen kymppi, jossa tšekkiläiset painoivat viisi maalia reiluun kymmeneen minuuttiin. Se ei mielyttänyt Valko-Venäjän pukuosastoa.
Uutinen
Kostin osui kahdesti - Venäjälle toinen voitto
29.12.2017 22:06
Venäjä otti B-lohkon perjantain ainoassa ottelussa voiton Valko-Venäjästä maalein 5-2. Klim Kostinin kaksi maalia sekä Artur Kajumovin maali ja syöttö nostivat kaksikon ainakin hetkellisesti turnauksen pistepörssin kärkeen.
Uutinen
Sveitsi tiukoilla turnausavauksessaan
28.12.2017 0:29
Keskiviikon ensimmäisessä ottelussa Sveitsi onnistui voittamaan Valko-Venäjän. 3−2-voitto oli työn ja tuskan takana, sillä Sveitsi oli tappiolla vielä kolmannen erän alkupuoliskolla.
Artikkeli
Turnauksen kaikki varausikäiset pelaajat - ketkä varataan ja milloin?
26.12.2017 12:00
Alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa nähdään myös tulevan kesän potentiaalisia NHL-varauksia. Jatkoaika kokosi yhteen kaikki turnauksen varausikäiset pelaajat.
Uutinen
Valko-Venäjä julkisti viimeisenä kisamiehistönsä
26.12.2017 8:28
Täksi kaudeksi takaisin ylimmälle tasolle noussut Valko-Venäjän nuorten maajoukkue julkisti miehistönsä kisajoukkueista viimeisenä.
Artikkeli
Seuraa heitä: Haastajamaiden parhaat
24.12.2017 11:00
Nuorten MM-kisat ovat jälleen ovella, ja kultamitalista pelataan tällä kertaa Yhdysvalloissa Buffalossa. Jatkoaika esittelee kisojen haastajamaiden, Tšekin, Sveitsin, Tanskan, Slovakian ja Valko-Venäjän, parhaimmat ja näkyvimmät pelaajat.
Artikkeli
Valko-Venäjä: Faikovin pojat muutamalla vahvistuksella Pohjois-Amerikasta
21.12.2017 12:00
Valko-Venäjä on hissijoukkueiden kruunaamaton kuningas. Täksi vuodeksi valkovenäläiset hilasivat laivansa jälleen pääkisoihin, mutta riittääkö materiaali pitämään joukkueen siellä myös ensi vuoteen?
Artikkeli
B-lohkon leiriryhmät nuorten MM-kisoihin
6.12.2017 20:19
Alle 20-vuotiaiden leiriryhmiä julkaistaan hiljalleen seuraavien päivien aikana. Jatkoaika niputti yhteen maiden leirikokoonpanoja.
Haastattelu
Sveitsi on askeleen lähempänä himoittua paikkaa
2.1.2016 19:18
Sveitsi ja Valko-Venäjä aloittivat alle 20-vuotiaiden MM-turnauksen karsintaottelut lauantaina. Ottelu päättyi lopulta Sveitsin 5-1-voittoon. Jatkoaika jututti ottelun jälkeen yhtä kummankin joukkueen avainpelaajista, Sveitsin Timo Meieriä ja Valko-Venäjän Vadim Malinovskia.