Arkisto - USA U20

Hakutulokset 1 - 20 / 196

Haastattelu

Kaksi maalia MM-finaalissa iskenyt Isaac Howard ylisti maailmanmestarin ryhmähenkeä "vihollis-Ruotsia" vastaan

MAAJOUKKUE | 6.1.2024 17:41 | Konsta Kiviniemi
Yhdysvallat taisteli Ruotsin nurin alle 20-vuotiaiden MM-finaalissa Isaac Howardin kahden maalin vauhdittamana. Hyökkääjä korosti yhteen hioutuneen ryhmän joukkuehenkeä mestaruuden jälkeen.
USA U20, Isaac Howard
Timanttikuva

Paluu kultakantaan – Yhdysvallat on nuorten maailmanmestari

MAAJOUKKUE | 6.1.2024 8:40 | Tiia Mahkonen
Yhdysvallat marssi nuorten maailmanmestaruuteen kaatamalla loppuottelussa kisaisäntä Ruotsin lukemin 6–2. Maailmanmestaruus oli joukkueelle turnaushistorian kuudes.
USA U20
Haastattelu

Tähdistökentälliseen nimetty Cutter Gauthier maksoi aiemmat kalavelat Ruotsille: "Saimme toteutettua kostomme"

MAAJOUKKUE | 6.1.2024 8:19 | Konsta Kiviniemi
Yhdysvallat marssi alle 20-vuotiaiden MM-kisojen maailmanmestaruuteen voittamalla loppuottelussa kisaisäntä Ruotsin loppulukemin 6–2. Yksi mestareiden avainpelaajista, Cutter Gauthier, odotti kohtaamista jo pitkän aikaa.
USA U20, Cutter Gauthier
Kuvakooste

Ruotsille nolo tappio kotiyleisön edessä – Yhdysvallat juhli maailmanmestaruutta

MAAJOUKKUE | 6.1.2024 6:42 | Tiia Mahkonen
Yhdysvallat voitti Ruotsin selkein 6–2-lukemin ja pääsi juhlimaan maailmanmestaruutta. Ottelu pysyi tasaisena kolmanteen erään asti, jolloin ruotsalaisten selkäranka katkesi hyvästä kannustuksesta huolimatta. Tunteet kuumenivat viimeisillä minuuteilla ja muutama pelaaja lähti katsomaan viimeistä puolta minuuttia kaukalon ulkopuolelle.
Ruotsi U20, USA U20
Raportti

Kotiyleisö ei saanut odottamaansa kruunua – Yhdysvallat eteni mestariksi häviämättä otteluakaan

MAAJOUKKUE | 5.1.2024 23:18 | Jenna Westerlund
Yhdysvallat osoitti finaalissa sen, miksi se on edennyt turnauksessa voitosta voittoon. Vierasjoukkue kaatoi karvasta kalkkia ruotsalaisten niskaan iskemällä tehokkaasti paikoistaan ja viemällä kultamitalit mukaansa lukemin 6–2.
Artikkeli

Ruotsi on valmis kiillottamaan kruununsa yli vuosikymmenen tauon jälkeen

MAAJOUKKUE | 5.1.2024 11:00 | Jenna Westerlund
Kisaisäntä Ruotsi on pientä kuprua lukuun ottamatta edennyt alle 20-vuotiaiden MM-turnauksessa voitosta voittoon. Edellinen ikäluokan mestaruus on peräti 12 vuoden takaa, mutta nyt Ruotsi on valmis kokemaan saman kuin Suomi kotikisoissaan vuonna 2016.
Ruotsi U20, USA U20, U20
Kuvakooste

Nuorille Leijonille kitkerä tappio – Yhdysvaltojen viime hetken ylivoima särki suomalaisten sydämet

MAAJOUKKUE | 5.1.2024 7:00 | Tiia Mahkonen
Yhdysvallat voitti Suomen torstai-illan jännittävässä kamppailussa ja eteni finaaliin Ruotsin kaveriksi. Nuoret Leijonat meni jo kahden maalin johtoon, mutta Yhdysvallat tuli rinnalle ja ohi tehokkaan ylivoimansa ansiosta.
USA U20, Suomi U20
Raportti

Ruotsi–Suomi-unelmafinaali jää kokematta – Yhdysvallat kaatoi Nuoret Leijonat vahvan ylivoimansa turvin

MAAJOUKKUE | 4.1.2024 23:09 | Jenna Westerlund
Suomen heikko toinen erä sekä takkuillut alivoima koituivat kohtaloksi alle 20-vuotiaiden MM-välierässä. Yhdysvallat nousi hankalan avauserän jälkeen 3–2-voittoon ja pelaa perjantaina finaalissa Ruotsia vastaan.
Artikkeli

Dialogi: Suomi saa Yhdysvalloista hurjan haasteen, mutta avaimet onneen ovat Nuorten Leijonien käsissä

MAAJOUKKUE | 4.1.2024 7:00 | Jenna Westerlund, Konsta Kiviniemi
Suomi kohtaa nuorten MM-kilpailujen välierävaiheessa Yhdysvallat. Vastassa on yksilötaitoa täynnä oleva nippu, joka hamuaa takaisin finaaliin kahden välivuoden jälkeen.
USA U20, Suomi U20, USA U20, Suomi U20, nuoret leijonat
Artikkeli

U20 välieräennakko: Ruotsi haluaa kotiturnaukselleen kultaisen päätöksen, Nuorilla Leijonilla kova työ Yhdysvaltoja vastaan

MAAJOUKKUE | 4.1.2024 6:00 | Jenna Westerlund
Alle 20-vuotiaiden MM-turnauksen ratkaisuhetket ovat käsillä. Torstaina Göteborgissa mitellään välieräotteluiden muodossa siitä, ketkä pelaavat perjantain odotetussa finaalissa. Välieräparit ovat Ruotsi–Tšekki ja Yhdysvallat–Suomi.
Tšekki U20, Ruotsi U20, USA U20, Suomi U20, nuoret leijonat, U20MM, U20
Uutinen

Näin pelataan U20 MM-turnauksen välierävaiheessa – Suomi kohtaa Yhdysvallat ja kisaisäntä Ruotsi Tšekin

MAAJOUKKUE | 2.1.2024 23:32
Alle 20-vuotiaiden MM-turnauksessa pelataan seuraavaksi välieräottelut. Torstaina pääsystä finaaliin kamppailevat Ruotsi ja Tšekki sekä Suomi ja Yhdysvallat.
Tšekki U20, Ruotsi U20, USA U20, Suomi U20, U20, nuoret leijonat, välierät
Raportti

Yhdysvallat päätti odotetusti Latvian turnauksen

MAAJOUKKUE | 2.1.2024 20:41 | Jenna Westerlund
Yhdysvallat eteni odotetun helposti välierävaiheeseen, kun joukkue kaatoi Latvian maalein 7–2.
USA U20, Latvia U20
Haastattelu

Jimmy Snuggerud ei ollut tyytyväinen Yhdysvaltojen päätöserään: "Emme päättäneet peliä niin vahvasti kuin halusimme"

MAAJOUKKUE | 29.12.2023 0:23 | Konsta Kiviniemi
Yhdysvallat jatkoi nuorten MM-kisoissa murskavoittojen sarjaa torstaina kaatamalla Sveitsin peräti lukemin 11–3. Yksi pohjoisamerikkalaisten johtotähdistä ottelussa oli 13 minuutissa hattutempun iskenyt Jimmy Snuggerud.
USA U20, Jimmy Snuggerud, USA U20, murskajaiset, u20 mm, Yhdysvallat
Artikkeli

U20 MM-kisat, lohkoennakko B-lohko: Yhdysvallat ennakkosuosikki ilman superjunioreitakin, takana tiukka kolmen kauppa

MAAJOUKKUE | 25.12.2023 7:30 | Tero Liikanen
Yhdysvallat lähtee U20 MM-kisojen B-lohkoon selvänä ennakkosuosikkina, vaikka muutama huippulupaus jäi vielä rannalle kisajoukkueesta. Joukkueen takana puolestaan käydään tiukkaa taistelua seuraavista sijoista.
Tšekki U20, USA U20, Sveitsi U20, Slovakia U20, Norja U20
Artikkeli

U20 MM-analyysi: Kisojen paras puolustaja? – Lane Hutson johdattaa Yhdysvallat kultajahtiin

MAAJOUKKUE | 23.12.2023 10:07 | Konsta Kiviniemi
Yhdysvallat lähtee nuorten MM-kisoihin yhtenä suurista mestarisuosikeista. NHL-lupauksia pursuavan ryhmän takalinjoilla on poikkeuksellinen lahjakkuus, miestenkin MM-kisoissa keväällä loistanut Lane Hutson.
USA U20, Lane Hutson
Uutinen

Yhdysvallat nimesi U20 MM-leiriryhmänsä − mukana liuta lahjakkuuksia

MAAJOUKKUE | 4.12.2023 19:30
Muun muassa Lane Hutson, Cutter Gauthier, Will Smith ja 2006 syntynyt James Hagens ovat mukana. Cole Eisermanin nimeä sen sijaan ei listalla näy.
USA U20
Uutinen

33-vuotias David Carle Yhdysvaltojen U20-joukkueen päävalmentajaksi

MAAJOUKKUE | 26.5.2023 22:13
Ensi vuodenvaihteessa pidettävissä nuorten MM-kisoissa Yhdysvaltain valmentajana toimii David Carle.
USA U20, Yhdysvallat, nuorten mm-kisat, päävalmentaja
Haastattelu

Kypärätempun pronssiottelussa iskenyt Chaz Lucius: "Olen ansainnut tämän hetken"

MAAJOUKKUE | 6.1.2023 6:30 | Antti Nikulin
Yhdysvallat nappasi pronssimitalit Ruotsin nenän edestä. Ottelun sankari oli kolme maalia viimeistellyt Chaz Lucius.
USA U20, Chaz Lucius, U20 mm-kisat, pronssiottelu, maalijuhlat
Raportti

Yhdysvallat nappasi pronssiset mitalit viidentoista maalin iloittelun päätteeksi

MAAJOUKKUE | 6.1.2023 1:13 | Samuli Huikuri
Yhdysvallat ja Ruotsi järjestivät peräti viidentoista maalin näytöksen U20-kisojen pronssiottelussa. Ruotsi käväisi kolmannessa erässä ottelussa 5−6-johdossakin, mutta joutui lopulta pettymään Chaz Luciuksen lapioitua 8−7-voittomaalin jatkoajalla.
USA U20, Ruotsi U20
Haastattelu

Rutger McGroarty haluaa unohtaa Kanada-tappion nopeasti: "Voimme surra sitä viisi minuuttia"

MAAJOUKKUE | 5.1.2023 10:26 | Antti Nikulin
Yhdysvallat hävisi välieränsä Kanadaa vastaan lukemin 2–6. Joukkueelta hylättiin ottelussa kaksi maalia maalivahdin häirintänä, mikä ei miellyttänyt hyökkääjä Rutger McGroartya.