Hakutulokset 1 - 20 / 252

Haastattelu

Ruotsin kapteeni Liam Öhgren ei arvostanut Yhdysvaltojen lentosuukkotuuletuksia: "Mielestäni se oli epäkunnioittavaa"

MAAJOUKKUE | 6.1.2024 20:27 | Konsta Kiviniemi
Ruotsin alle 20-vuotiaiden maajoukkueen kapteeni Liam Öhgren ei pitänyt nuorten MM-finaalissa nähdyistä amerikkalaispelaajien provosoivista tuuletuksista.
Ruotsi U20, Liam Öhgren
Haastattelu

Jonathan Lekkerimäki ei pysty nauttimaan turnauksen arvokkaimman pelaajan palkinnosta – "Olimme täällä voittamassa mestaruutta"

MAAJOUKKUE | 6.1.2024 13:13 | Konsta Kiviniemi
Ruotsi joutui tyytymään alle 20-vuotiaiden MM-kotikisoissa hopeamitaliin. Yhdysvalloille loppuottelussa taipuneen Juniorkronornan suurin tähti Jonathan Lekkerimäki kertoi ottelun jälkeen, että henkilökohtaiset meriitit eivät merkkaa 19-vuotiaalle tappion kynnyksellä mitään.
Ruotsi U20, Jonathan Lekkerimäki
Kuvakooste

Ruotsille nolo tappio kotiyleisön edessä – Yhdysvallat juhli maailmanmestaruutta

MAAJOUKKUE | 6.1.2024 6:42 | Tiia Mahkonen
Yhdysvallat voitti Ruotsin selkein 6–2-lukemin ja pääsi juhlimaan maailmanmestaruutta. Ottelu pysyi tasaisena kolmanteen erään asti, jolloin ruotsalaisten selkäranka katkesi hyvästä kannustuksesta huolimatta. Tunteet kuumenivat viimeisillä minuuteilla ja muutama pelaaja lähti katsomaan viimeistä puolta minuuttia kaukalon ulkopuolelle.
Ruotsi U20, USA U20
Raportti

Kotiyleisö ei saanut odottamaansa kruunua – Yhdysvallat eteni mestariksi häviämättä otteluakaan

MAAJOUKKUE | 5.1.2024 23:18 | Jenna Westerlund
Yhdysvallat osoitti finaalissa sen, miksi se on edennyt turnauksessa voitosta voittoon. Vierasjoukkue kaatoi karvasta kalkkia ruotsalaisten niskaan iskemällä tehokkaasti paikoistaan ja viemällä kultamitalit mukaansa lukemin 6–2.
Artikkeli

Ruotsi on valmis kiillottamaan kruununsa yli vuosikymmenen tauon jälkeen

MAAJOUKKUE | 5.1.2024 11:00 | Jenna Westerlund
Kisaisäntä Ruotsi on pientä kuprua lukuun ottamatta edennyt alle 20-vuotiaiden MM-turnauksessa voitosta voittoon. Edellinen ikäluokan mestaruus on peräti 12 vuoden takaa, mutta nyt Ruotsi on valmis kokemaan saman kuin Suomi kotikisoissaan vuonna 2016.
Ruotsi U20, USA U20, U20
Haastattelu

Ilmiömäistä turnausta pelaava Theo Lindstein haluaa palauttaa Ruotsin kultakantaan 12 vuoden tauon jälkeen

MAAJOUKKUE | 4.1.2024 20:50 | Konsta Kiviniemi
Ruotsi eteni alle 20-vuotiaiden MM-kisojen loppuotteluun torstaina kaatamalla Tšekin loppuunmyydyn kotiyleisön edessä lukemin 5–2. Yksi Juniorkronarnan suurista sankareista oli tehot 1+1 merkkauttanut Theo Lindstein.
Ruotsi U20, Theo Lindstein, U20
Raportti

Ruotsi MM-finaaliin vahvan kolmannen erän ansiosta – Jonathan Lekkerimäki sankarina

MAAJOUKKUE | 4.1.2024 18:35 | Veeti Välimäki
Ruotsi otti finaalipaikan vahvan kolmannen erän ansiosta. Ruotsin sankarina toimi Jonathan Lekkerimäki, joka iski kaksi maalia.
Ruotsi U20, Tšekki U20
Artikkeli

U20 välieräennakko: Ruotsi haluaa kotiturnaukselleen kultaisen päätöksen, Nuorilla Leijonilla kova työ Yhdysvaltoja vastaan

MAAJOUKKUE | 4.1.2024 6:00 | Jenna Westerlund
Alle 20-vuotiaiden MM-turnauksen ratkaisuhetket ovat käsillä. Torstaina Göteborgissa mitellään välieräotteluiden muodossa siitä, ketkä pelaavat perjantain odotetussa finaalissa. Välieräparit ovat Ruotsi–Tšekki ja Yhdysvallat–Suomi.
Tšekki U20, Ruotsi U20, USA U20, Suomi U20, nuoret leijonat, U20MM, U20
Uutinen

Näin pelataan U20 MM-turnauksen välierävaiheessa – Suomi kohtaa Yhdysvallat ja kisaisäntä Ruotsi Tšekin

MAAJOUKKUE | 2.1.2024 23:32
Alle 20-vuotiaiden MM-turnauksessa pelataan seuraavaksi välieräottelut. Torstaina pääsystä finaaliin kamppailevat Ruotsi ja Tšekki sekä Suomi ja Yhdysvallat.
Tšekki U20, Ruotsi U20, USA U20, Suomi U20, U20, nuoret leijonat, välierät
Raportti

Sveitsi oli lähellä todellista jättiyllätystä U20 MM-turnauksessa – Ruotsi jatkoon vasta jatkoaikamaalin turvin

MAAJOUKKUE | 2.1.2024 23:28 | Jenna Westerlund
Ruotsin ja Sveitsin välisestä puolivälieräkamppailusta muodostui todellinen trilleri, kun Sveitsi kapusi kahden maalin takaa tasoihin. Sveitsi kesti alivoiman varsinaisen peliajan lopussa, mutta ei enää jatkoajalla, kun Axel Sandin-Pellikka löi Ruotsin jatkoon turnauksen ensimmäisellään.
Ruotsi U20, Sveitsi U20
Kuvakooste

Suomi teki sen mihin muut maat eivät olleet vielä pystyneet – ruotsalaiset kävivät kuumina ottelun lopussa

MAAJOUKKUE | 1.1.2024 11:20 | Tiia Mahkonen
Nuoret Leijonat voitti Ruotsin voittomaalikilpailun jälkeen lukemin 5–4. Loppuunmyyty Scandinaviumin halli sai nauttia kiekkoviihdettä kerrakseen, kun maaleja tehtiin vuorotellen, eikä tunnetta puuttunut. Lopulta Suomen sankariksi nousi Jani Nyman.
Ruotsi U20, Suomi U20
Raportti

Suomi otti vapauttavan voiton Ruotsista – ratkaisu vasta voittomaalikilpailussa

MAAJOUKKUE | 31.12.2023 19:12 | Peetu Heikkinen
Suomi otti henkisesti ison voiton kisojen isäntämaa Ruotsista. Suomi ehti johtaa ottelua useampaan otteeseen, mutta joutui lopulta itse nousemaan uudelleen takaa ohi voittoon. Ottelu päättyi voittomaalikilpailun jälkeen Suomen 4–5-voittoon.
Uutinen

Nuoret Leijonat ei vaihda voittavaa kokoonpanoa − Latvian nollannut Noa Vali jatkaa Ruotsia vastaan tolppien välissä

MAAJOUKKUE | 31.12.2023 14:39
Nuoret Leijonat ei tee muutoksia kokoonpanoonsa ennen Ruotsi-ottelua, vaan jatkaa Latvia-ottelun voittaneella ryhmityksellä.
Suomi U20, Ruotsi U20
Haastattelu

Ruotsin luottopuolustaja Tom Willander odottaa huippukohtaamista Kanadaa ja seurakaveri Macklin Celebriniä vastaan

MAAJOUKKUE | 29.12.2023 11:00 | Konsta Kiviniemi
Ruotsi on antanut uuden myrskyvaroituksen nuorten MM-kisoissa iskemällä Saksan verkkoon jopa viisi maalia. Ruotsin tähtipuolustaja Tom Willanderilla on katseensa jo perjantai-illan huippukohtaamisessa Kanadaa ja superlupaus Macklin Celebriniä vastaan.
Ruotsi U20, Tom Willander, Ruotsi U20, u20 mm, Juniorkronorna
Haastattelu

Saksan nollannut Melker Thelin näkee kilpailutilanteen Ruotsin maalilla terveenä: "Kumpikin meistä on valmiina jokaiseen otteluun"

MAAJOUKKUE | 29.12.2023 7:00 | Konsta Kiviniemi
Puhtaalla pelillä nuorten MM-kotikisoissa jatkava Ruotsi kaatoi torstaina Saksan tylysti lukemin 5–0. Juniorkronarnan yhdeksi suurista sankareista nousi nollapelin ensimmäisessä ottelussaan torjunut 18-vuotias Melker Thelin.
Ruotsi U20, Melker Thelin, Melker Thelin, nollapeli, Ruotsi U20, Juniorkronorna, u20 mm
Uutinen

Ruotsin avausottelussa ulosajettu Elias Salomonsson yhden ottelun pelikieltoon

MAAJOUKKUE | 27.12.2023 17:01
Ruotsin kärkipuolustajiin alle 20-vuotiaiden MM-kotikisoissa kuuluva Elias Salomonsson sai tiistaisen Latvia-ottelun laitataklauksesta yhden ottelun pelikiellon. Salomonsson on sivussa torstaina Juniorkronarnan kohdatessa Saksan.
Ruotsi U20
Haastattelu

Kaksi maalia iskenyt Jonathan Lekkerimäki itsevarmana Ruotsin murskaavasta MM-avauksesta: "Emme tunne painetta, meillä on hauskaa täällä"

MAAJOUKKUE | 27.12.2023 8:00 | Konsta Kiviniemi
Nuorten MM-kisoja Göteborgissa isännöivä Ruotsi sai unelma-alun kisaurakalleen, kun se kaatoi Latvian tiistai-iltana tennislukemin 6–0. Ruotsalaisten tähtipelaajiin kuuluva, kaksi maalia ottelussa iskenyt Jonathan Lekkerimäki oli tyytyväinen joukkueensa otteisiin.
Ruotsi U20, Jonathan Lekkerimäki, U20, jonathan lekkerimäki
Uutinen

U20 MM-kisat: Elias Salomonssonin kisa-avaus päättyi pikaisesti − turnauksen ensimmäinen ulosajo avausminuutilla

MAAJOUKKUE | 26.12.2023 20:58
Ruotsin puolustaja Elias Salomonssonista tuli alle 20-vuotiaiden MM-kisojen ensimmäinen ulosajon saanut pelaaja.
Ruotsi U20, U20
Artikkeli

U20 MM-kisat, lohkoennakko A-lohko: Nuoret Leijonat Ruotsin ja Kanadan haastajana

MAAJOUKKUE | 25.12.2023 7:00 | Tero Liikanen
Alle 20-vuotiaiden MM-kilpailut pyörähtävät käyntiin tapaninpäivänä Göteborgissa. A-lohkossa pelaava Suomi lähtee peleihin haastaamaan lohkon nimivahvoja ennakkosuosikkeja, Ruotsia ja Kanadaa.
Kanada U20, Ruotsi U20, Suomi U20, Saksa U20, Latvia U20
Artikkeli

U20 MM-analyysi: Kolmas kerta toden sanoo? – Jonathan Lekkerimäen kunnianpalautuskierros kulminoituu kotikisoihin

MAAJOUKKUE | 22.12.2023 8:00 | Konsta Kiviniemi
Ruotsi pääsee kymmenen vuoden tauon jälkeen kotijäälleen taistelemaan nuorten maailmanmestaruudesta. Isäntien johtotähtenä loistaa viimeisiin nuorten MM-kisoihinsa valmistautuva Jonathan Lekkerimäki.