Artikkeli

World Cupin top 10 -pelaajat: "Crosby teki ketjukavereistaan supertähtiä"

2.10.2016 10:00
World Cupin päätyttyä Jatkoajan toimittajat valitsivat turnauksen kymmenen parasta pelaajaa.

2.10.2016 9:00
World Cup 2016 tarjosi vajaan kahden viikon ajan kiekkoviihdettä. Torontossa paikan päällä olleet Jatkoajan toimittajat listasivat turnauksen viisi unohtumattominta suoritusta.
Artikkeli

World Cup -alkusarjan tähdistökentälliset: McDavid ja Matthews syrjäyttivät Crosbyn ja Ovetškinin

24.9.2016 11:00
World Cupin lohkovaihe on pelattu. Turnauksessa on jo nähty niin yllätyksiä kuin odotettuja huippusuorituksia. Jatkoajan toimittajat kokosivat lohkovaiheen tähdistökentällisensä.
Kuvakooste

Ruotsi voitti lohkonsa jatkoaikatappiosta huolimatta

22.9.2016 10:18
Pohjois-Amerikan yhdistelmäjoukkue ja Ruotsi kisasivat B-lohkon kärkisijoista. Nuoret tähdet aloittivat ottelun uskomattoman vauhdikkaasti iskien kaksi maalia puoleentoista minuuttiin. Ruotsi pääsi kuitenkin peliin mukaan ja ratkaisua saatiin odottaa aina jatkoajalle saakka.
Haastattelu

Scheifele jatkoaikavoiton jälkeen: "Tuntui upealta, kun yleisö takoi lasia"

22.9.2016 2:23
Pohjois-Amerikan ja Ruotsin välinen vauhdikas kamppailu päättyi pohjoisamerikkalaisten jatkoaikavoittoon. Hyökkääjä Mark Scheifele hehkutti sekä jatkoajan tasoa että Nathan MacKinnonin ratkaisua.
Haastattelu
Erik Karlsson Ruotsin katastrofialusta: "Noloin tilanne, jossa olen koskaan ollut"
22.9.2016 2:21
Pohjois-Amerikka sai Ruotsi-otteluun salama-alun, kun alle parissa minuutissa joukkue iski kaksi maalia ja epäonnistui yhdessä rangaistuslaukauksessa. Ruotsalaispuolustaja Erik Karlssonin mukaan nuorten tähtien antama isku naamaan herätti Tre Kronorin taistelemaan.
Uutinen
Pohjois-Amerikka kaatoi Ruotsin jatkoajalla, Suomen turnaus päättyy lohkovaiheeseen
22.9.2016 1:01
Venäjälle 3-4-tappion kärsinyt Pohjois-Amerikan joukkue ryhdistäytyi ja taisteli 4-3-jatkoaikavoiton Ruotsista lohkovaiheen viimeisellä kierroksella. Pohjois-Amerikan sankarina loisti jatkoaikamaalin iskenyt Nathan MacKinnon. Tappiosta huolimatta Ruotsi varmisti B-lohkon ykkössijan. Pohjois-Amerikan voitto tarkoittaa myös sitä, että Suomen turnaus päättyy lohkovaiheeseen.
Kolumni
Päästäkää Patrick Kane erikoisluvalla Pohjois-Amerikan joukkueeseen
21.9.2016 10:20
Yhdysvaltain tähtihyökkääjä Patrick Kanea käy sääliksi. Kiekollisesti yksi maailman taitavimmista pelaajista silminnähden kärsii joutuessaan pelaamaan John Tortorellan kohelluskiekkoa keskinkertaisten ketjukaverien kanssa. Kane ja Pohjois-Amerikan joukkue taas olisivat kuin luodut toisilleen.

Kuvakoosteet

Kuvat
MAAJOUKKUE | 22.9.2016 10:18
Pohjois-Amerikan yhdistelmäjoukkue ja Ruotsi kisasivat B-lohkon kärkisijoista.
Kuvakooste
Vahva toinen erä aloitti venäläisjuhlat
20.9.2016 8:13
Hyvän avausottelun Suomea vastaan pelannut Pohjois-Amerikka aloitti Venäjä-ottelun tyyliinsä sopien vauhdikkaasti. Ensimmäisessä erässä nuorten tähtien jalkoihin jäänyt Venäjä ryhdistäytyi ensimmäisellä erätauolla ja iski toisessa erässä neljä osumaa reiluun kuuteen minuuttiin. Nämä riittivät tärkeään 4-3 -voittoon.
Haastattelu
Pohjois-Amerikan maalintekijät ennakoivat tappion jälkeen jo Ruotsi-ottelua: "Meidän pitää pelata kovaa heidän tähtiään vastaan"
20.9.2016 7:15
Pohjois-Amerikan kavennusmaalit iskeneet puolustaja Morgan Rielly ja hyökkääjä Ryan Nugent-Hopkins harmittelivat niukkaa tappiota, mutta molemmilla oli katse jo seuraavassa ottelussa.
Kolumni
Kiitos show’sta, Pohjois-Amerikka ja Venäjä
20.9.2016 6:45
Maailman parhaiden jääkiekkoilijoiden turnauksessa nähtiin huippuluokan viihde-elämys, kun Venäjä ja Pohjois-Amerikka hyökkäsivät ja taituroivat koko arsenaalillaan.
Raportti
Venäjän vahva toisen erän jakso riitti voittoon Pohjois-Amerikasta
20.9.2016 6:28
Venäjä takoi toisessa erässä muutamaan minuuttiin neljä maalia, jotka riittivät voittoon Suomen päivää aiemmin peitonnutta Pohjois-Amerikkaa vastaan.
Kolumni
Suomi ei päässyt leikkimään Pohjois-Amerikan hiekkalaatikolle
19.9.2016 10:24
Leijonien World Cup -avauksessa tuli paha mieli kuin lapselle, jota ei oteta mukaan leikkeihin. Suomen pelaajat eivät kuitenkaan voi valittaa äidille, vaan peliin on päästävä ihan itse mukaan.
Haastattelu
Gaudreau myhäili voitto-ottelun jälkeen: "Olemme kaikki innoissamme!"
19.9.2016 10:14
Taitava hyökkääjä Johnny Gaudreau oli yksi Pohjois-Amerikan parhaista pelaajista. Nuorukainen kehui pelin tason lisäksi joukkueen yhteishenkeä.
Kuvakooste
Pohjois-Amerikan nuoret tähdet nappasivat helpot pisteet Leijonilta
19.9.2016 8:18
Suomi aloitti World Cupin maanantain vastaisena yönä ja sai avausotteluun vastaansa pohjoisamerikkalaisista alle 24-vuotiaista koostuvan yhdistelmäjoukkueen. Leijonat aloitti turnauksen kankeasti ja sinnitteli mukana pelissä vielä ensimmäisen erän ajan, mutta toisen erän kolme takaiskua olivat joukkueelle liikaa. Pohjois-Amerikka nappasi lopulta avausvoiton lukemin 4-1.
Haastattelu
Pohjois-Amerikan nuoret tähdet kamppasivat Suomen: "Peli oli välillä vähän pudotuspelikiekkoa"
19.9.2016 7:35
Pohjois-Amerikan avausmaalin syöttänyt Auston Matthews ja joukkueen maalilla harvat tilanteet vakuuttavasti torjunut Matthew Murray olivat joukkueensa otteisiin luonnollisesti tyytyväisiä.
Haastattelu
Connor McDavid ennakoi Suomi-ottelua: "Meidän on puolustettava tiiviisti ja pidettävä suomalaiset pois maalipaikoilta"
18.9.2016 23:45
Pohjois-Amerikan yhdistelmäjoukkueen yksi tärkeimmistä hyökkääjistä Connor McDavid tiedostaa Leijonien vahvuudet, mutta uskoo oman joukkueensa mahdollisuuksiin.