Hakutulokset 1 - 20 / 23

Artikkeli

World Cupin top 10 -pelaajat: "Crosby teki ketjukavereistaan supertähtiä"

MAAJOUKKUE | 2.10.2016 10:00 | Sami Koljonen, Juha Oinonen
World Cupin päätyttyä Jatkoajan toimittajat valitsivat turnauksen kymmenen parasta pelaajaa.
Kanada, Eurooppa, Pohjois-Amerikka, Ruotsi, WorldCupFi
Artikkeli

World Cupin top 5 -suoritukset: MacKinnonin jatkoaikamaali ällistyttää edelleen

MAAJOUKKUE | 2.10.2016 9:00 | Sami Koljonen, Juha Oinonen
World Cup 2016 tarjosi vajaan kahden viikon ajan kiekkoviihdettä. Torontossa paikan päällä olleet Jatkoajan toimittajat listasivat turnauksen viisi unohtumattominta suoritusta.
Pohjois-Amerikka, Kanada, Eurooppa, Ruotsi, Nathan MacKinnon, Sidney Crosby, Brad Marchand, Patrice Bergeron, Tomáš Tatar, Connor McDavid, Auston Matthews, Jacob Markström, Erik Karlsson, WorldCupFi
Artikkeli

World Cup -alkusarjan tähdistökentälliset: McDavid ja Matthews syrjäyttivät Crosbyn ja Ovetškinin

MAAJOUKKUE | 24.9.2016 11:00 | Sami Koljonen, Juha Oinonen
World Cupin lohkovaihe on pelattu. Turnauksessa on jo nähty niin yllätyksiä kuin odotettuja huippusuorituksia. Jatkoajan toimittajat kokosivat lohkovaiheen tähdistökentällisensä.
Kanada, Pohjois-Amerikka, Eurooppa, Ruotsi, WorldCupFi
Kuvakooste

Ruotsi voitti lohkonsa jatkoaikatappiosta huolimatta

MAAJOUKKUE | 22.9.2016 10:18 | Juuso Pellava
Pohjois-Amerikan yhdistelmäjoukkue ja Ruotsi kisasivat B-lohkon kärkisijoista. Nuoret tähdet aloittivat ottelun uskomattoman vauhdikkaasti iskien kaksi maalia puoleentoista minuuttiin. Ruotsi pääsi kuitenkin peliin mukaan ja ratkaisua saatiin odottaa aina jatkoajalle saakka.
Pohjois-Amerikka, Ruotsi
Haastattelu

Scheifele jatkoaikavoiton jälkeen: "Tuntui upealta, kun yleisö takoi lasia"

MAAJOUKKUE | 22.9.2016 2:23 | Juha Oinonen
Pohjois-Amerikan ja Ruotsin välinen vauhdikas kamppailu päättyi pohjoisamerikkalaisten jatkoaikavoittoon. Hyökkääjä Mark Scheifele hehkutti sekä jatkoajan tasoa että Nathan MacKinnonin ratkaisua.
Pohjois-Amerikka, Mark Scheifele, WorldCupFi
Haastattelu

Erik Karlsson Ruotsin katastrofialusta: "Noloin tilanne, jossa olen koskaan ollut"

MAAJOUKKUE | 22.9.2016 2:21 | Sami Koljonen
Pohjois-Amerikka sai Ruotsi-otteluun salama-alun, kun alle parissa minuutissa joukkue iski kaksi maalia ja epäonnistui yhdessä rangaistuslaukauksessa. Ruotsalaispuolustaja Erik Karlssonin mukaan nuorten tähtien antama isku naamaan herätti Tre Kronorin taistelemaan.
Ruotsi, Pohjois-Amerikka, Erik Karlsson
Uutinen

Pohjois-Amerikka kaatoi Ruotsin jatkoajalla, Suomen turnaus päättyy lohkovaiheeseen

MAAJOUKKUE | 22.9.2016 1:01
Venäjälle 3-4-tappion kärsinyt Pohjois-Amerikan joukkue ryhdistäytyi ja taisteli 4-3-jatkoaikavoiton Ruotsista lohkovaiheen viimeisellä kierroksella. Pohjois-Amerikan sankarina loisti jatkoaikamaalin iskenyt Nathan MacKinnon. Tappiosta huolimatta Ruotsi varmisti B-lohkon ykkössijan. Pohjois-Amerikan voitto tarkoittaa myös sitä, että Suomen turnaus päättyy lohkovaiheeseen.
Ruotsi, Pohjois-Amerikka
Kolumni

Päästäkää Patrick Kane erikoisluvalla Pohjois-Amerikan joukkueeseen

MAAJOUKKUE | 21.9.2016 10:20 | Juha Oinonen
Yhdysvaltain tähtihyökkääjä Patrick Kanea käy sääliksi. Kiekollisesti yksi maailman taitavimmista pelaajista silminnähden kärsii joutuessaan pelaamaan John Tortorellan kohelluskiekkoa keskinkertaisten ketjukaverien kanssa. Kane ja Pohjois-Amerikan joukkue taas olisivat kuin luodut toisilleen.
USA, Pohjois-Amerikka, Patrick Kane, WorldCupFi
Kuvakooste

Vahva toinen erä aloitti venäläisjuhlat

MAAJOUKKUE | 20.9.2016 8:13 | Juuso Pellava
Hyvän avausottelun Suomea vastaan pelannut Pohjois-Amerikka aloitti Venäjä-ottelun tyyliinsä sopien vauhdikkaasti. Ensimmäisessä erässä nuorten tähtien jalkoihin jäänyt Venäjä ryhdistäytyi ensimmäisellä erätauolla ja iski toisessa erässä neljä osumaa reiluun kuuteen minuuttiin. Nämä riittivät tärkeään 4-3 -voittoon.
Pohjois-Amerikka, Venäjä
Haastattelu

Pohjois-Amerikan maalintekijät ennakoivat tappion jälkeen jo Ruotsi-ottelua: "Meidän pitää pelata kovaa heidän tähtiään vastaan"

MAAJOUKKUE | 20.9.2016 7:15 | Juha Oinonen
Pohjois-Amerikan kavennusmaalit iskeneet puolustaja Morgan Rielly ja hyökkääjä Ryan Nugent-Hopkins harmittelivat niukkaa tappiota, mutta molemmilla oli katse jo seuraavassa ottelussa.
Pohjois-Amerikka, Morgan Rielly, Ryan Nugent-Hopkins, WorldCupFi
Kolumni

Kiitos show’sta, Pohjois-Amerikka ja Venäjä

MAAJOUKKUE | 20.9.2016 6:45 | Juha Oinonen
Maailman parhaiden jääkiekkoilijoiden turnauksessa nähtiin huippuluokan viihde-elämys, kun Venäjä ja Pohjois-Amerikka hyökkäsivät ja taituroivat koko arsenaalillaan.
Venäjä, Pohjois-Amerikka, WorldCupFi
Raportti

Venäjän vahva toisen erän jakso riitti voittoon Pohjois-Amerikasta

MAAJOUKKUE | 20.9.2016 6:28 | Sami Koljonen
Venäjä takoi toisessa erässä muutamaan minuuttiin neljä maalia, jotka riittivät voittoon Suomen päivää aiemmin peitonnutta Pohjois-Amerikkaa vastaan.
Kolumni

Suomi ei päässyt leikkimään Pohjois-Amerikan hiekkalaatikolle

MAAJOUKKUE | 19.9.2016 10:24 | Juha Oinonen
Leijonien World Cup -avauksessa tuli paha mieli kuin lapselle, jota ei oteta mukaan leikkeihin. Suomen pelaajat eivät kuitenkaan voi valittaa äidille, vaan peliin on päästävä ihan itse mukaan.
Suomi, Pohjois-Amerikka, Seth Jones, Auston Matthews, Aaron Ekblad, WorldCupFi
Haastattelu

Gaudreau myhäili voitto-ottelun jälkeen: "Olemme kaikki innoissamme!"

MAAJOUKKUE | 19.9.2016 10:14 | Juha Oinonen
Taitava hyökkääjä Johnny Gaudreau oli yksi Pohjois-Amerikan parhaista pelaajista. Nuorukainen kehui pelin tason lisäksi joukkueen yhteishenkeä.
Pohjois-Amerikka, Johnny Gaudreau, WorldCupFi
Kuvakooste

Pohjois-Amerikan nuoret tähdet nappasivat helpot pisteet Leijonilta

MAAJOUKKUE | 19.9.2016 8:18 | Juuso Pellava
Suomi aloitti World Cupin maanantain vastaisena yönä ja sai avausotteluun vastaansa pohjoisamerikkalaisista alle 24-vuotiaista koostuvan yhdistelmäjoukkueen. Leijonat aloitti turnauksen kankeasti ja sinnitteli mukana pelissä vielä ensimmäisen erän ajan, mutta toisen erän kolme takaiskua olivat joukkueelle liikaa. Pohjois-Amerikka nappasi lopulta avausvoiton lukemin 4-1.
Suomi, Pohjois-Amerikka
Haastattelu

Pohjois-Amerikan nuoret tähdet kamppasivat Suomen: "Peli oli välillä vähän pudotuspelikiekkoa"

MAAJOUKKUE | 19.9.2016 7:35 | Sami Koljonen
Pohjois-Amerikan avausmaalin syöttänyt Auston Matthews ja joukkueen maalilla harvat tilanteet vakuuttavasti torjunut Matthew Murray olivat joukkueensa otteisiin luonnollisesti tyytyväisiä.
Pohjois-Amerikka, Auston Matthews, Matt Murray
Haastattelu

Connor McDavid ennakoi Suomi-ottelua: "Meidän on puolustettava tiiviisti ja pidettävä suomalaiset pois maalipaikoilta"

MAAJOUKKUE | 18.9.2016 23:45 | Juha Oinonen
Pohjois-Amerikan yhdistelmäjoukkueen yksi tärkeimmistä hyökkääjistä Connor McDavid tiedostaa Leijonien vahvuudet, mutta uskoo oman joukkueensa mahdollisuuksiin.
Pohjois-Amerikka, Connor McDavid, WorldCupFi
Artikkeli

Leijonat aloittaa World Cup -taipaleensa − Lue kaikki ennakkojutut tästä

Suomen ensimmäinen vastus World Cupissa on Pohjois-Amerikan yhdistelmäjoukkue. Patrik Laineen ja Auston Matthewsin lisäksi ottelussa on muutakin seurattavaa.
Suomi, Pohjois-Amerikka, WorldCupFi
Kolumni

Uskokaa jo, yhdistelmäjoukkueet ovat tulleet jäädäkseen!

MAAJOUKKUE | 18.9.2016 20:49 | Juha Oinonen
Euroopan ja Pohjois-Amerikan yhdistelmäjoukkueita on pilkattu muun muassa jääkiekon häpäisyksi. Pilkka on nyt kuitenkin amerikkalaisten nilkassa, kun Eurooppa otti World Cupin avausottelussa yllätysvoiton Yhdysvalloista.
Eurooppa, Pohjois-Amerikka, WorldCupFi
Artikkeli

Riittääkö Laineen liike, kestääkö Matthews paineet? − kärkivaraukset kohtaavat jälleen

MAAJOUKKUE | 18.9.2016 19:41 | Juha Oinonen, Sami Koljonen
Leijonien aloittaessa World Cup -turnauksensa kohdistuu osa huomiosta taistelupariin Patrik Laine ja Auston Matthews. Jatkoajan toimittajat analysoivat kaksikkoa kärkevien väitteiden kautta.