KooKoon kapteeni Green teki Tapparaa vastaan tehot 1+1.

Miikka Jääskeläinen - http://mjfoto.fi

Ylpeä KooKoo-kapteeni Green: "Voitamme pelejä, koska uskallamme tehdä niin"

Tappara taipui KooKoolle vauhdikkaassa kiekkomittelössä Hakametsässä. Valotaululle nakutettiin peräti yhdeksän maalin verran merkintöjä. Peräti kuudesta niistä vastasi vierasjoukkue. KooKoo-kapteeni Josh Green perkasi kiihkeän illan satoa.

KooKoo kävi saalistamassa Tapparasta muhevan 6−3-voiton Hakametsästä. Entinen Tappara-hyökkääjä Josh Green merkkautti itselleen tehot 1+1.

Vaikka Greenillä on urallaan takana kaksi kautta kirvesrinnoissa, ei Tampereella pelaaminen ole yhtään sen helpompaa.

− Tämä on paha paikka pelata. Meillä on ollut täällä vaikeaa aiemmin. Tarvitsimme näitä pisteitä erittäin kipeästi, tuumasi Green.

Tappara on tällä hetkellä kiistatta yksi Liigan vahvimpia joukkueita. KooKoo sen sijaan kamppailee elämästään pudotuspeliviivan tuntumassa. Greenin keskittyminen ei ollut niinkään vastustajajoukkueessa vaan siinä, että KooKoo kipuaa sarjataulukossa ylöspäin.

− Ei ole väliä, ketä vastaan pelaamme. Tarvitsemme vain pisteitä. Näistä voitoista saamme kuitenkin itseluottamusta. Tiedämme pystyvämme voittamaan kenet tahansa.

Harva joukkue on onnistunut tekemään Tapparaa vastaan vieraskentällä kuutta maalia kuluvalla kaudella. Green löysi muutamia syitä joukkueensa menestykseen keskiviikkoillan koitoksessa.

− Pysyimme kärsivällisinä ja pelasimme hyvin puolustuksen kautta. Pysyimme myös hyvin poissa jäähyaitiosta ja maltoimme odottaa tilaisuuksiamme.

KooKoo iski kolme ylivoimamaalia ja yhden alivoimamaalin Teemu Lassilan selän taakse.

− Ylivoimamme oli tänään hyvää. Sen avulla oikeastaan voitimme pelin, mutta koko joukkueen suoritus oli tänään myös erinomainen.

Ei tulosta ilman kipua

Ottelussa nähtiin painavia taklauksia ja muutama keskikokoista suurempi käsirysykin. Kokenut keskushyökkääjä kertoi joukkueensa olevan parhaimmillaan kiihkeiden hetkien tuoksinassa.

− Pelaamme parhaillamme tällaisissa fyysisissä kamppailuissa. Emme silloin vain juoksentele ympäri kenttää yrittäen taklata vastustajia, vaan pelaamme alueittain fiksusti. 

KooKoon pelityyliin kuuluu mustelmien ottaminen, eikä Greenin mukaan oikotietä onneen ole. Iskuja on kestettävä joka puolella kaukaloa.

− Molempien maalien edustoille on mentävä, vaikka tiedämme siellä olevan luvassa poikittaista mailaa ja huitomista. Voitamme pelejä, koska uskallamme tehdä niin, Green niittasi.

Green edusti Tapparaa kausina 2013-14 ja 2014-15 voittaen molemmilla kausilla hopeamitalin. Vanha kotikaupunki ja jäähalli herättävät yhä lämpimiä muistoja, vaikka menestys onkin Greeniä Hakametsässä viimeisten kausien aikana kiertänytkin.

− Tänne on aina kiva palata. Olen menestynyt täällä ja organisaatio sekä kannattajat ovat kohdelleet minua aina hyvin. Valitettavasti emme olleet voittaneet täällä ennen tätä iltaa, joten tämä tuntui todella hyvältä, päätti kouvolalaisten kapteeni.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Green pohtii jatkoa − "Olen saanut rauhan urani suhteen"

LIIGA | 17.3.2017 12:00
Josh Green ilmoitti KooKoon kauden viimeisen ottelun alla, että kamppailu on konkarin viimeinen Kouvolassa. Hyökkääjä palaa rauhallisin mielin Kanadaan, vaikka tietoa tulevasta ei ole. lue lisää

KooKoolle iso takaisku - Irving viikoiksi sivuun

LIIGA | 23.1.2017 22:50
Viime viikon ottelut toivat ikäviä uutisia KooKoolle, sillä se menetti sairastuvalla maalivahti Leland Irvingin sekä hyökkääjät Josh Greenin ja Mikko Virtasen. lue lisää

KooKoo-hyökkääjän kausi päättyy leikkauspöydälle

LIIGA | 11.12.2017 12:23
KooKoo-hyökkääjä Anrei Hakulisen kaatumisesta seurannut vamma vaatii leikkaushoitoa. Toipuminen kestää loppukauden ajan. lue lisää

Ramstedt täydentää Lukon hyökkäyspelin, SaiPa iskee JYPin virheisiin

LIIGA | 28.11.2017 7:30
Tiistain vihjeet keskittyvät Supermonivetoon, jossa tarjolla on neljä kohdetta illan liigakierrokselle. Ilta haiskahtaa varsin kotivoittopainotteiselta. lue lisää

HIFK heittää apinan harteilta, Kärpät murskaa KooKoon

LIIGA | 25.11.2017 9:30
Lauantain kierrokselta lähdetään hakemaan monivetokertoimia Kärppien suurimaalisella voitolla KooKoosta sekä HIFK:n voitolla Tapparasta. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Josh Green

s. 1977 Camrose, AB, CAN
193CM / 100KG
VARAUS: 1996 Los Angeles, 2. kierros #30