Voittomaalista vastannut Karvinen ylisti syöttäjiään

LIIGA / Haastattelu
Otto Karvinen viimeisteli komean syöttökuvion.
Kuva © Kristian Salminen - kristian.salminen@jatkoaika.com
Sport onnistui taistelemaan täyden pistepotin lahtelaisvieraista. Kiihkeähenkisestä ottelusta Sportin näkyvimpinä pelaajina toimivat paluun tositoimiin tehnyt Olavi Vauhkonen ja voittomaalin iskenyt Otto Karvinen.

26-vuotias laitahyökkääjä Otto Karvinen oli tyytyväinen koko otteluun, ja voittomaalissaan hän ylisti maalin alustaneita ketjukavereitaan.

− Kriittinen hetki kairata pisteitä, ja tämä oli todella tärkeä ja hieno voitto meille.

− Ehdin pitkälle näkemään, mitä tapahtuu. Ensin Viitaluoma (Ville) laittoi hienon syötön Mastolle (Markus Nordlund) viivaan, ja heti kun hänelle tuli kiekko lapaan, niin tiesin, että näkee takatolpille.

Karvinen linjasi myös Olavi Vauhkosen tärkeyden joukkueelle.

− Tosi tärkeä pelaaja meille. Hienosti hoiti paluunsa, kun sai pari pistettä tuohon alkuun.

Pelicans oli odotetun fyysinen Sportia vastaan, ja tunteetkin kuohuivat pelikatkoilla. Tällaiset ottelut ovat EVU-kasvatille mieleen.

− Kyllä minä tykkään. On hienoa että on tunnetta pelissä, ja mitä parempaa huutelua, sen nätimpää. Huikea meininki myös sen puolelta.

Sportilla on tällä hetkellä tärkeä hetki saada kolmen pisteen voittoja, kun lähelle rantaa jäävät joukkueet ovat hönkimässä niskaan.

− Usko ei ole missään vaiheessa loppunut, mutta eihän se ole kivaa ottaa dunkkuun. Hienosti olemme pystyneet nousta kuopista, ja nyt on hyvä jakso menossa. Toivottavasti pystytäänn puskemaan samalla tempolla kevääseen asti, Karvinen päätti.

» Lähetä palautetta toimitukselle