Voittomaalin tehnyt Leskinen helpottuneena: "Ei kelvannut mikään muu kuin voitto"

LIIGA / Haastattelu
Tappioputken katkaisu maistui Leskiselle.
Kuva © Tero Liikanen
Mikkelin Jukureiden viiden ottelun mittainen tappioputki tuli päätökseensä, kun joukkue taisteli 2–1-voiton KooKoosta. Ottelun voittomaalin iskenyt Ville Leskinen oli kamppailun jälkeen helpottunut mies.

Jukurit aloitti KooKoo-ottelun vahvasti ja hallitsi avauserää varsin selkeästi. Pelin edetessä painopiste kääntyi ja päätöserässä mentiin kouvolalaisten tahdissa. Mikkeliläisryhmä kuitenkin kesti rynnistyksen ja pisteet jäivät Etelä-Savoon.

− Todella hienot fiilikset jäi. Aamulla puhuttiin, että tänään voitetaan ja pystyttiin se tekemään. Ei kelvannut mikään muu kuin voitto. Lopussa meidän olisi pitänyt lähteä enemmän hyökkäämään, mutta se meni nyt noin, kertasi jukurihyökkääjä Ville Leskinen.

− Helpottava voitto oli kyllä. Se auttaa henkisesti tosi paljon. Viisi peliä tuossa putkeen hävittiin, niin ei se kyllä kivaa ollut. Joukkueena taisteltiin vielä tuo loppu hienosti, niin hieno peli oli.

Mikkeliläisryhmälle otteluiden alut ovat olleet varsinkin kotipeleissä vaikeita ja vastustaja on päässyt karkumatkalle jo avauserässä. Leskisen mukaan joukkueessa kiinnitettiin enemmän huomiota kokonaisuuteen.

− Keskityttiin siihen, että hoidetaan koko peli hyvin. Lähdettiin siitä, että valmistaudutaan hyvin, niin kyllä se alkukin lähtee siitä hyvin, Leskinen totesi.

Jukureiden kolmosketjun yhdessä Julius Vähätalon ja Jesper Piitulaisen kanssa muodostanut Leskinen vastasi ottelun voittomaalista. 22-vuotias laitahyökkääjä on viimeistellyt alkukauden aikana tehot 1+2 ja saanut hyvin vastuuta mikkeliläisryhmässä. Pelaaminen on maistunut nuorelle hyökkääjälle ja odotukset ovat jatkoakin ajatellen korkealla.

− On ollut kyllä kiva pelata. Itsellä tosi hyvä kesä alla ja nyt päässyt enemmän ylivoimallekin, niin saanut itseluottamusta. Pitää jatkaa vaan samalla tavalla, Leskinen summasi.

» Lähetä palautetta toimitukselle